Tuncal'a ziyaretçi akını

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi enfeksiyon hastalıkları servisinde bir süredir tedavi gören AK Parti Malatya il Yönetim Kurulu üyesi Battal Tuncal'ın sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi.

Tuncal'a ziyaretçi akını
30 Eylül 2016 - 00:00 - Güncelleme: 30 Eylül 2016 - 00:01

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi  enfeksiyon hastalıkları servisinde bir süredir tedavi gören AK Parti Malatya il Yönetim Kurulu üyesi Battal Tuncal'ın sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi.

Kurban Bayramı öncesinde yüksek ateş şikayeti ile aile hekimine başvuran, AK Parti Malatya il Yönetim Kurulu üyesi Battal Tuncal aile hekimin yönlendirmesi ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada yapılan inceleme sonrası Tuncal,Turgut Özal Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı'na sevk edildi.

Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bayındır 'ın kontrolünde bir operasyon geçiren Tuncal'ın sağlık durumun iyiye gittiği,İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın,tedavi sürecinde Tuncal ile yakından ilgilendiği bir süre önce hastaneden taburcu edilen ve evinde istirahata çekilen Tuncal'ın yoğun bir ziyaretçi akınına uğradığı öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum