"Türkiye AK Parti'yle özüne döndü"

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Türkiye'nin AK Parti'yle birlikte özüne döndüğünü söyledi.

"Türkiye AK Parti'yle özüne döndü"
05 Eylül 2018 - 05:14 - Güncelleme: 05 Eylül 2018 - 17:19

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Türkiye'nin AK Parti'yle birlikte özüne döndüğünü söyledi.

Çakır, Malatya'daki temasları kapsamında Birlik Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Milletvekili Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, ilk olarak Birlik Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.Ziyarette konuşan Çakır, Birlik Vakfı Malatya Şubesi'nin Malatya'da yaptığı çalışmalar ve programların önemli olduğunu ifade ederek, çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Çakır, seçim sonrası Malatya'da çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, "Bu vatan, ülke hepimizin. Ülkemizi kalkındırmak, geliştirmek; yerel kalkınmayı yakalamak, yerelde daha yoğun bir hizmet akışını sağlayabilmek görevimiz. Bizlerinde bu göreve seçilmesi, bir yandan yerel hizmetlerin takibi, yerel yatırımların artırılması, yerel sorunların çözümü bir yandan da ülkemiz ve geleceğimiz adına parlamentoda meclisimizin çatısı, cumhurbaşkanımızın liderliği altında Türkiye'ye hizmet edebilmek" dedi.

Türkiye'nin 100, 50, 30 ve son 15 yılına bakıldığında zorluklar içerisinde içeriden ve dışarıdan kuşatıldığını ifade ederek, "Bunların zaman zaman kırılmaya çalışıldığında da hangi sıkıntıların başına geldiğini görüyoruz. Bizler hep birlikte darbeler, 28 Şubatları, muhtıralar yaşadık. Bu sadece içeride yaşanan iktidar savaşları değildi. Türkiye'nin asırlardır var olan birikimi, medeniyeti ve değerlerinin kontrol altında tutulması; küçük, güçsüz, zayıf devletçiklerin bu bölgede oluşması isteği. Tabi Türkiye, AK Parti'yle birlikte aslında özüne döndü, millileşti.  Tabi bu her noktada oldu. Özüne dönen bir yapıya ulaştı. Halkın içerisinden çıkan, halk gibi düşünen, bu ülkenin 50, 100 yılını planlayan bir yönetim anlayışı var. Tabi bu herkesi rahatsız etti. Türkiye'nin güçlenmesi aslında bütün bölge dengelerini altüst ediyor. Dolayısıyla da bölgede çıkarları olan, bölgeyi adeta sömürü haline getirmiş emperyalist yapıları rahatsız ediyor. Tabi Türkiye insancıl yaklaşıyor. Her zaman barıştan yana, hukuk ve adaletin gözetildiği bir yönetim anlayışını istiyor" şeklinde konuştu.

Çakır, daha sonra Saray Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • arğalı
    5 yıl önce
    Üstad Bediüzzaman "Bana zulmedenleri iyi tahlil ettim hiçbiri Türk değil.Çünkü Türklerde Zulüm damarı yoktur" demişti.Eğer özünüze dönmek istiyorsanız Haksız yere işinden atılan hapiste yatan binlerce insanın hakkını teslim edin ve bu zulümden vazgeçin