U 21'de Puanlar Paylaşıldı

U 21 Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, Adanaspor karşısında beraberliği Ömer Güleç’in son dakikada attığı golle kurtardı.

U 21'de Puanlar Paylaşıldı
29 Eylül 2015 - 00:00

U 21 Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor, Adanaspor karşısında beraberliği Ömer Güleç’in son dakikada attığı golle kurtardı. 

Yeni Malatyaspor U21 takımı, ligin 6. haftasında kendi sahasında Adanaspor’u ağırladı. Battalgazi İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sarı kırmızılılar şanssız başladı. Henüz 12. dakikada Yeni Malatyaspor kalecisi Abdulsamet Damlu hakemle yaşadığı bir diyalogun ardından direkt kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra Adanaspor, 10 kişi kalan rakibi karşısında daha etkili olurken ilk yarı 0 - 0 eşitlikle tamamlandı. Yeni Malatyaspor’un A takım kadrosunda olan bir başka oyuncusu Burak Kavlak sakatlık yaşayınca ikinci yarıya devam edemedi. Maçın ikinci 45 dakikasına iki önemli oyuncusundan yoksun çıkan Yeni Malatyaspor, konuk takımdan Ahmet Bahçıvan’ın 76. dakikadaki golüyle 1 - 0 geriye düştü. Karşılaşmanın son anlarında beraberlik için yüklenen Yeni Malatyaspor aradığı golü 89. dakikada takım kaptanı Ömer Güleç’in ayağından buldu.

ALT YAPI SORUMLUSU GÖMÜLÜ: “10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK”
1 - 1 eşitlikle biten maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor alt yapı sorumlusu Hanifi Gömülü, “İki haftadır gençlerimiz çok iyi bir mücadele örneği gösteriyor. Bugün sahada 10 kişi kalmamıza rağmen çocuklar çok efor sarf ederek beraberlik aldılar. Hepsini kutluyorum. Zaten saha eksiklerimiz var. Bu konuda kısıtlı imkanlarımızı biliyorsunuz. Bunun başkanımız da farkında. İnşallah en kısa zamanda sorunlarımızın çözümü için çaba sarf ediyoruz” dedi.

HAKAN BEZCİ: “PUANLAR ALDIKÇA ÖZGÜVENİMİZ ARTIYOR”
Yeni Malatyaspor’un başarılı savunma oyuncusu sağ bek Hakan Bezci ise, “Geçen hafta ilk galibiyetimizi aldık. Bu hafta da 10 kişi kalmamıza rağmen 1 puan aldık. İlk haftaların aksine daha iyi gidiyoruz. Bundan sonra her maçtan iyi sonuçlar almak istiyoruz. Goller atıp, puanlar aldıkça kendimize özgüvenimiz daha da artıyor” ifadelerini kullandı.

ÖMER GÜLEÇ: “KAZANAMASAK DA YENİLMEDİK”
Maçın beraberlik golünü kaydeden takım kaptanı Ömer Güleç ise, “Benim gol atmamdan ziyade takımın aldığı sonuç daha önemli. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İyi mücadele ettik. Kazanamasak da yenilmedik. Giderek iyiye giden bir futbolumuz var. İnşallah birkaç maç sonra daha da iyi olacağız” şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum