Üç ayrı olayda 5 pompalı ele geçirildi

Malatya'da üç ayrı olayda 5 pompalı tüfek ele geçirildi.

Üç ayrı olayda 5 pompalı ele geçirildi
11 Aralık 2017 - 00:03 - Güncelleme: 11 Aralık 2017 - 00:10

HASAN ERYILMAZ/ Malatya'da üç ayrı olayda 5 pompalı tüfek ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, kent merkezinde asayiş ekiplerinin yürüttüğü çalışma neticesinde üç ayrı olayda beş pompalı tüfek ele geçirdi.

İlk olay Halfettin Mahallesi Koru sokakta meydana geldi.Daha önce aralarında husumet bulunan iki grubun silahlı kavga hazırlığında oldu ihbarı üzerine Halfettin Mahallesi Koru sokakta araştırma yapan polis ekipleri iki adet pompalı silahla el koyarak şüpheliler hakkında inceleme başlattı.

İkinci olay Yakınca Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde meydana geldi.Bir eğlence merkezinde eğlendikten sonra burada kavga etmeye başlayan iki grup arasında yaşanan gerginlik sokakta da devam etti.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olayda polis ekipleri bir kişiyi  pompalı tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

Diğer bir olayda ise bir ihbarı değrlendiren polis ekipleri Turgut Temelli Caddesi Çirikpınar Mahallesi'nde bir eve yaptığı operasyonda iki adet pompalı tüfek ele geçirdi.

Polisin dikkati sayesinde ölen yada yaralananın olmadığı olaylarla ilgi polis ekiplerinin başlatığı tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum