Vali Kaban'dan kurum ziyaretleri

Vali Ali Kaban, sürdürdüğü iade-i ziyaret programını çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali Kaban'dan kurum ziyaretleri
08 Aralık 2017 - 00:04 - Güncelleme: 08 Aralık 2017 - 01:22

Vali Ali Kaban, sürdürdüğü iade-i ziyaret programını çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali Ali Kaban, Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmeleri Müdürlüğü ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Akçadağ ilçesindeki Sultansuyu Tarım İşletmeleri Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kaban’ın,İşletme Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldığı ziyaretinde, İl Tarım Müdürü Tahir Macit de hazır bulundu. Tarım İşletme Müdürü Karakeçe, İşletme Müdürlüğü hakkında bilgi verdi.

Sultansuyu Tarım İşletmeleri Müdürlüğü ziyaretinin ardından İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Kaban, İl Müdürü Tahir Macit, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı. İl Müdürü Macit, Vali Kaban’a ilin genel tarım ve hayvancılık yapısı, mevcut durumu ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yapılacak çalışmalar hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Son olarak Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Kaban, Müdür Abdullah Erdoğan ve kurum çalışanları tarafından karşılandı.

Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürü Abdullah Erdoğan'ı makamında ziyaret eden Vali Toprak, ziyarette çeşitli incelemelerde bulunarak Enstitünün çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum