Vali Toprak'dan Kızılay ve Kocaoğlu'na Ziyaret

Malatya Valisi Mustafa Toprak,İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile 2. Ordu Komutanlığı’nda göreve yeni başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Toprak'dan Kızılay ve Kocaoğlu'na Ziyaret
23 Ağustos 2016 - 00:01 - Güncelleme: 23 Ağustos 2016 - 00:03

Malatya Valisi Mustafa Toprak,İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile 2. Ordu Komutanlığı’nda göreve yeni başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı makamında ziyaret eden Vali Toprak, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanları Doç. Dr. İlhan Erdem, Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu ve Genel Sekreter  Prof. Dr. Hakan Erkuş tarafından karşılandı.

Vali Toprak, ziyarette yaptığı konuşmada; “Yeni göreviniz İlimiz hakkında, Ülkemiz hakkında ve işin esas merkezi olan Üniversitemiz hakkında hayırlı uğurlu olsun.Üniversitemizde işleyen bir sistem var, 41 yıl önce yoktan başlamış, üzerine inşa edile edile belli bir mesafe alınmış, hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız ile birlikte daha iyi bir noktaya getireceksiniz buna inanıyoruz.Bir taraftan şehir ile bütünleşme ve diyalog devam ederken üniversitemizin merkezinde, bilimsel çalışma, bilgi üretme, bilgi toplumuna ilişkin temel sacayaklarının esas önemli olan noktasında katkılar sunacaksınız. Tekno Parklar da bunun içinde olmak üzere, öğrencilerin iyi yetiştirilmesi adına, hayırlı hizmetlere vesile olursunuz. Başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun” dedi.

Vali Toprak daha sonra 2. Ordu Komutanlığı’nda göreve yeni başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı’ndaki görevinden 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Asım Kocaoğlu göreve başlaması münasebetiyle geçtiğimiz günler de Vali Toprak’ı makamında ziyaret etmişti. Vali Toprak’ da bugün Tümgeneral Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Tümgeneral Kocaoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Toprak’a teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum