Yaralı polis memuru o anları anlattı

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen bombalı araçla saldırı esnasında Emniyet Müdürlüğü binasının içerisinde bulunan Malatyalı polis memuru Mustafa yaşadıklarını anlattı.

Yaralı polis memuru o anları anlattı
20 Ağustos 2016 - 00:00 - Güncelleme: 20 Ağustos 2016 - 04:45

Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan bombalı saldırı esnasında Emniyet Müdürlüğü binasının içerisinde bulunan ve olayda yaralanan Malatyalı polis memuru Mustafa Metin, yaşadıklarını anlattı.

Saldırı anını anlatan polis memuru Mustafa Metin, patlamanın şiddetiyle duvara savrulduğunu belirtti. Metin, “Patlama öncesinde Emniyet Müdürlüğündeki odamızda çalışıyorduk. Şiddetli bir patlama sesi ile birlikte bir anda duvara savrularak yere düştüm. Birinci katta bulunduğumuz için hemen camdan dışarı çıktım, her taraf toz dumandı. Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldım, burada tedavi altına alındım sağlık durumum iyi sayılır. Öğrendiğim kadarı ile şehit arkadaşlarımız olmuş çok üzgünüm. Terör nereden gelirse gelsin Allah belasını versin. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu ülkeyi, bu vatanı, bu milleti bölemeyecekler" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • musa akarsu
    7 yıl önce
    Allah c.c. İzniyle bu memleket bölünmez kardeşim Mustafa metin ve onun gibi memleket sevdalısı güvenlik güçlerimiz oldukça kim gelirse gelsin memleketimiz selamette olacaktır. Kardeşim Musatafa metin e Allah .c.c. şifalar diliyorum şehid olan kardeşlerimize rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum rabbimden.