SAİD YALÇIN

SAİD YALÇIN

[email protected]

Ertuğrul Sağlam Daha Ne Yapsın..!

26 Ağustos 2017 - 23:55

Yeni stad tamamlanamadı. Tesisler yine aynı.Takım bir otelde konaklıyor.Transfer döneminin bitmesine 12 gün var halen transfer yapacağız.Elalemin kulüp yönetimi en az 80 kişiden kurulu, bizde sadece 19..Eh be kardeşim Ertuğrul Sağlam ne yapsın bu takımda. Bana göre en güzelini yapmakta. Anlayana tabiki…

Evet Antalyaspor ile kendi sahamızda berabere kaldık. Bence sonuç gayet güzel. Nitekim karşındaki kulüp senin 4 veya 5 misli hem maddi hemde futbolcu yönünden zengin. Biz ise yeni takımız. Başkan desen yok denecek gibi. Yönetim varmı yokmu bilen varsa parmak kaldırsın.Varsa yoksa Sağlam hoca. Süper lig’desin Sayın Adil Gevrek. Hadi 2.lig ve 1.lig’i öyle yada böyle bitirdin. Sanıyormusunuz ki, bu takım süper lige Başkan sayesinde veya olmayan yönetim sayesinde çıktı. Geçin bunları sağır sultan bile biliyor ki, takım Bakan Bülent Tüfenkci, ve yine Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve tabiki varını yoğunu Yeni Malatyaspor harcayan onursal Başkan Ahmet Çakır sayesinde süper lige çıktı.Süper lige adımızı yazdırdığımız günden bu yana yırtınıyoruz. Yahu Adil Başkan, bir defa stad dan başla sen başkansın, gerekli müracatlarını yap, ve akabinde süper lige giriyorsun, transferlerini geciktirme, hocayı ve teknik ekibi zor durumda bırakma dedik dedik dedik durduk..Malatya deyimiyle, sen yaz sen duy misali…Sonuç Ortada artık Ertuğrul Sağlam’da canlı yayında açık açık belirtti. Bazı şeyler var ki burada konuşmak olmaz şeklinde, anlayan anladı Sağlam hocam..

ERTAÇ SEN CANSIN:
Bir kaleci düşünün onun adı da Ertaç olsun. Ve bu çocuk 2 senedirli bizde. Geçen sezonu hatırlayın. Ertaç diye diye zar zor kaleye soktuk. Sayesinde süper lige yükseldik. Başarılı bir eldiven.Ve bu tepkilere karşılıksız kalmayan, ve her daim oynayana forma veren Bir Ertuğrul Sağlamımız var. Kalede öylesine güven veriyor ki, Antalyaspor maçında izledik, net 3 gollük pozisyonları aslan gibi çıkarmasını bildi. Sanıyorum ki artık kale sağlamda.

İLK KEZ SÜPER LİG’DE TARAFTARIN KARŞISINDAYIZ
Yeni Malatyaspor süper lig’de ilk kez 11 bin taraftarının önünde Antalyaspor karşısına çıktı.Kanaatimce taraftarlardan da bizden de olumlu not aldı.Nasri gibi, Etoo gibi dünya yıldızlarına karşı yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledi. Ertuğrul Sağlam ile Yeni Malatyaspor sağlam adımlarla yola devam etmekte. 

AZUBUIKE-ERTAÇ-EREN
Geçen sezondan takımda yer alan bu üç isim bana göre sahanın en iyilerindendi. Özellikle Eren Tozlu, formunu koruduğu gibi, hocasının değişmez isimlerinden oldu. Azubuıke zaten orta sahanın dinamosu, her yazımda belirtirim ah azubuıke azda, tecrübe olsa bal kaymak olacaksın . Ertaç zaten o kaliteliliğini ve kalede güven veren eldiven olduğunu gösteriyor bizlere…

AYTAÇ 
Orta sahada genç bir isim ama, bu maçda çok isabetsiz pasları başımızı yakacaktı.Hele  87 de golü bulduğumuz dakikadan hemen sonrası saç baş yoldurttu. Ah be Aytaç kaleye değilde pası deneseydin, şu an bu maç bizimdi..

CİSSOKHO
İnadım inattır. Lıverpolda oynasada dev kulüplerde oynasada, adaptasyon sürecini iyi tamamlayamayan futbolcuların başında gelmekte.Dikkat ederseniz bu kanat yayla gibiydi.Sivas maçında olduğu gibi.Ataklar hep sol kanattan cissokhonun tarafından akın akın gelmekteydi. Kanaatimce bu bölgeye üstüne bastıra bastıra söylüyorum, transfer şart.

MİNA HOŞGELDİN..
Profesyonel futbolcu heryerde kalitesini gösteririr. Yalçın ile iyi ve uyumlu bir ikili oldular. Ataklarda ve köşe vuruşlarında hep varoldu Mina.Defansın bel kemiği ve takıma uyumluluğu takdire şayandır.90 dakika boyunca Mina sanki 40 yıllık Malatyasporlu gibi futbol oynadı. Belkide en büyük kazanç…

DİA
Hani bir takım düşünün, ve o takımda 90 dakika koşan , pres yapan, yardımlaşmanın en güzel örneğini sergileyen bir futbolcu.İşte onun adı Dia Yeni Malatyaspor’da.Ayaklarına muazzam hakimiyetliği ilerakip defansı yıpratan bir futbolcu. Nitekim Dia ve Mina gibi bu takıma en az 3 futbolcu daha gerek..

AH BARIŞ AMCA AH
Yahu lobin olmasa, birde yönetimin olmasa, iş her zamanki gibi teknik heyete kalıyorsa, vay o takımın halina ki vay. Bu takım Yeni Malatyaspor. Sivas karşısında deyimi yerinde ise BUZ gibi gol faul gerekçesiyle verilmedi. Bu maçda da net iki penaltımız verilmedi.Ertuğrul Sağlam patladı ve ince bir gönderme yaptı. İki haftada net hakem hataları, Allah yardımcımız olsun şeklinde.

TARAFTARA SESLENİYORUM, SAĞLAMA SAHİP ÇIKIN.
Tüm taraftarlarımıza sesleniyorum.Ertuğrul sağlam hocaya sahip çıkın. Lig’de kalıcı olursak inanın sağlam sayesinde olacak.Nitekim geçtimiz sezonlarda İrfan Buz ve ekibi sayesinde kaldığımız gibi.Bazı göndermeler yaptı hoca yönetime anlayan olursa, TRANSFER şart kardeşim. Başkan isen, olmayan yönetim isen bu transferleri yapacaksın ve akabinde, futbolcuların ödemelerini gerçekleştireceksin. Yoksa durmanın bir anlamı yok.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum