SAİD YALÇIN

SAİD YALÇIN

[email protected]

Ertuğrul Sağlam, Sağlam Olarak Süper Lig’e Geliyor…

05 Ağustos 2017 - 23:42

Her zaman söylüyorum, söylemeye devam edecem arkadaşım. Takımımızın tek şansı inanın Teknik Direktörden yana oldu 3 sezondur. Demek ki Allah’ın sevgili kullarıymışız ki, ne taraftar üzülüyor ne de biz , olumsuzluklara rağmen…

Takımı TSYD kupasında izledik sizler gibi bizlerde. Ben takımdan memnun kaldım her ne kadar bazıları eksik bulsada. Ekisklikler var da bu eksiklikler teknik ekipden kaynaklanmamakta. Her sezon olduğu gibi, bu senede geç yapılan transferler den dolayı eksiklikler göze çarptı çarpmadı değil. Ama Ertuğrul Sağlam ve ekibi kim nederse desin, takımı kamp proğramlarında oturtmamış. Harıl harıl çalıştırmış. Takıma ciddiyet gelmiş. Takıma özgüven gelmiş. Takıma yardımlaşma gelmiş. Takıma herşey gelmiş. Zamanla bu takım lige tam anlamıyla hazır hale geleceğine inanmaktayım. Yeter ki hocamız Sağlam gibi bizlerde bu takıma inanalım ve destekleyelim…

Özellikle Gençlerbirliği karşısında ki ilk karşılaşmada  gözüme çarpan kanat oyuncusu chebake oldu. Sağ kanat oynayan ve bu karşılaşmada kanadını iyi kullanan süper ligde adından sıkça söz ettirecek kalite bir futbolcu olarak gözüme battı. Yani bugüne kadar kanatlardaki sorun sanki çözülmüş gibi. Sol kanatta ise  Cissokho gibi deneyimli birisi gelince, sanırım Ertuğrul Sağlam’ın defans ile ilgili tek sorunu stoper mevkisinde kaldı. Dia hakikaten takıma fazlasıyla motive olmuş ve adaptasyon süresini atlatmış.Boutaib santrafor bölgesinde ilerleyen haftalarda golcülüğünü kanıtlayacaktır. Görüldü ki , gereken pasları rakip cezasahasında alamadı. Ertuğrul hoca buna bir çözüm mutlaka bulacaktır.

Diyeceğim şudur ki, Ertuğrul Sağlam ile Yeni Malatyaspor bu ligde kalır. Nitekim sadece takımın sorunları teknik heyetle ölçüştürülür ise, işte o zaman vahim olur sonumuz. Nitekim bu olayı bizler 2.lig ve 1.lig’de yaşadık.Her ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun mutlaka hocaya tam destek olmalıyız. İyi bir teknik direktöre sahibiz. Bunun bilincinde olmalıyız.

Kupa ligler başlamadan bir deneyim oldu. Takıma 3-4 futbolcu takviyesi şart. Artık alınır mı yoksa ligin 2.’nci yarısınamı bırakılır bilemem. Ama bir gerçek varki transferlerde yine geç kaldık her zamanki gibi. Eeee zorlanacak olan yine teknik heyet olacak. Nasılsa geç de olsa transferi yaptık diyecek yönetim. Nediyelim Allah yardımcın olsun Ertuğrul hoca….

YORUMLAR

  • 0 Yorum