Yeni Malatyaspor, Adana'da Sürpriz Peşinde

PTT 1. Lig’in kalan son 4 haftasında Play-off mücadelesi verecek olan Alima Yeni Malatyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı için kara yoluyla Adana’ya gitti.

Yeni Malatyaspor, Adana'da Sürpriz Peşinde
22 Nisan 2016 - 19:45

PTT 1. Lig’in kalan son 4 haftasında Play-off mücadelesi verecek olan Alima Yeni Malatyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı için kara yoluyla Adana’ya gitti. 

Adana 5 Ocak Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak Adana Demirspor müsabakasının son çalışmasını Malatya’da yapan sarı-kırmızılılarda eksik oyuncuların fazlalığı teknik heyeti düşündürüyor.

Sarı kart cezalısı Yiğitcan Erdoğan ile sakatlıkları süren Ali Sakal ve İrfan Başaran’ın yanı sıra, oğlu kaza geçiren ve 18 kişilik kafileye dahil edilmeyen Gonzalo Godoy’un da Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

Evinde oynarken düşüp yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kafatasının çatlak olduğu anlaşılan Godoy’un minik oğlunun son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eksik oyuncuların fazlalığı teknik heyeti alternatif arayışına itti. Teknik patron İrfan Buz’un stoper bölgesinde Osman Fırat’ı görevlendireceği tahmin edilirken, Guidou Koçer ve Serhat Ayvaz’ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Alima Yeni Malatyaspor’un 18 kişilik Adana kafilesi kadrosuna alt yapıdan Hamdullah Sincar ve Hakan Bezci’nin de dahil edildikleri belirtildi.

“HER MAÇA İDDİALI ÇIKACAĞIZ”
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Patronu İrfan Buz, Adana Demirspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Adana Demirspor bu haftaya iyi hazırlanacak ve inanılmaz derecede destek alacaktır. Ben de diyorum ki, biz de yönetimimizden bu hafta destek alacağız ve Adana Demirspor maçına çıkacağız. Onlar da bize her türlü desteği verecekler. Kalan 4 maçta hiç iddiamız olmasa bile her maça iddialı çıkacağız. Her maça 3 puan için çıkacağız. Çünkü bu takımın karakteri ve Yeni Malatyaspor'un formatı budur. Kesinlikle sonuna kadar pes etmek yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz ve ne çıkacağına en sonunda bakacağız. Gerçekten futbolcularımız elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sonuçlara bakacağız ama pes etmek yok. Kalan 4 maçımızda en iyi puanları çıkarmaya çalışacağız” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum