Yeni Malatyaspor-aydınspor 1923'ü Konuk Edecek

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup’ta kendi sahasında Aydınspor 1923 ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yeni Malatyaspor-aydınspor 1923'ü Konuk Edecek
27 Mart 2015 - 17:15

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup’ta kendi sahasında Aydınspor 1923 ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 

Yeni Malatyaspor’da Sakatlığı süren Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal’ın dışında sarı kart cezalısı Ramazan Kahya da Aydınspor 1923 karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Beyaz Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Yeni Malatyaspor Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını tamamladı. Maçın taktik çalışmasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekipte, oyuncuların kıran kırana mücadeleleri teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Sakatlığı bulunan Kaleci Şener Özcan takımla çalışmaya başlarken, Sadık Çiftpınar ise özel bir çalışma yaptı. İlk on birde hücum hattındaki formda oyuncuların çokluğu teknik heyeti bu bölgede tatlı bir kararsızlığa iterken, savunmada ise Ramazan’ın yokluğunda Osman Fırat sol bekin en büyük adayı.

Defans kurgusunda değişikliğe gideceği düşünülmeyen Uçar’ın orta saha ve forvette ise Fethiye maçında kazanan şablonu bozmayacağı öğrenildi. Maçın ilk bölümlerinden itibaren hücumu düşünen ve baskılı futbolu öne çıkarmayı hedefleyen Uçar’ın Hüseyin, Emrah ve Serkan üçlüsünden hangisini tercih edeceği ise merak konusu.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Aydın maçı öncesi yaptığı açıklamada, Aydın takımının güçlü bir takım olduğunu, rakipleri karşısında kontrollü oyunu elden bırakmadan mücadele edeceklerini ifade etti.
Malatya İnönü Stadı’nda saat: 13.30’da başlayacak Yeni Malatyaspor - Aydınspor 1923 karşılaşmasını Sakarya Bölgesi üst klasman hakemlerinden Erkan Engin yönetecek.

Yeni Malatyaspor ile Aydınspor 1923 arasında ligin ilk yarısında Aydın’da oynanan maçı ev sahibi Aydın 1923 Berkay Günay’ın ayağından bulduğu golle 1-0 kazanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum