Yeni Malatyaspor'da Ahmet Burak Solakel imzaladı

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor’dan transfer ettiği Ahmet Burak Solakel ile sözleşme imzaladı.

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Burak Solakel imzaladı
16 Temmuz 2016 - 00:00 - Güncelleme: 16 Temmuz 2016 - 00:11

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor’dan transfer ettiği Ahmet Burak Solakel ile sözleşme imzaladı. 

Tecrübeli oyuncuya İstanbul’da imza attıran sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, transferi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Ahmet Burak Solakel’in Yeni Malatyaspor’a fayda sağlayacak bir futbolcu olduğunu belirten kulüp başkanı Adil Gevrek, “Ahmet Burak Solakel transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Solakel: “Bir şampiyonluk Yeni Malatyaspor ile yaşamak istiyorum”

Tecrübeli futbolcu Ahmet Burak Solakel ise yaptığı açıklamada, büyük bir camiaya geldiğini söyledi.
Solakel, Yeni Malatyaspor’a başarılı olmak için geldiğini belirterek, “Yeni Malatyaspor’a başarılı olmak için geldim. Umarım taraftarımız ve camiamız benden memnun kalır. Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Savunmanın solunda forma giyen Ahmet Burak Solakel ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Tam bir futbol gezgini

Ahmet Burak Solakel futbola Bucaspor altyapısında başladı ve 2000 senesinde profesyonel olarak A takıma yükseldi. İki sezon A takımda oynadıktan sonra Gaziantepspor BŞB transfer oldu. Solakel, 2 sezon sonra Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a geçti. Tecrübeli futbolcu daha sonra Adanaspor, Mardinspor ve Karşıyaka'da oynadı. 2009-2010 sezonundan itibaren iki sezonluğuna Denizlispor'da oynayan Solakel, 2011-12 sezonunun başında eski takımı Karşıyaka'ya geri döndü. 2013 yılında Denizlispor’a tekrar dönen Ahmet Burak Solakel, burada yarım sezon oynadıktan sonra Samsunspor’a imza attı. Solakel’in son durağı ise Adana Demirspor oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum