Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi Ağırlayacak

PTT 1. Lig'in iki yeni ekibi Yeni Malatyaspor ile Göztepe yarın Malatya'da karşılaşacak.

Yeni Malatyaspor, Göztepe'yi Ağırlayacak
02 Ekim 2015 - 14:03

PTT 1. Lig'in iki yeni ekibi Yeni Malatyaspor ile Göztepe yarın Malatya'da karşılaşacak. 

İzmir temsilcisi Göztepe’de Emrah Metoğlu dışında eksik futbolcu bulunmuyor. İç sahada henüz galibiyet elde edemeyen Göztepe, deplasmanda Adanaspor ve Denizlispor'u yenerken, Şanlıurfaspor'la berabere kaldı. Rakibiyle 5. kez karşılaşacak Göztepe'nin şimdiye kadar oynadığı maçlarda birer galibiyet ve mağlubiyeti ile iki beraberliği bulunuyor. 

KÖTÜ GİDİŞATA NOKTA KOYMAK İSTİYOR
Yeni Malatyaspor’da ligdeki kötü gidişatın durdurulabilmesi için Göztepe karşılaşması büyük önem veriliyor. Doğu temsilcisi Yeni Malatyaspor’da Göztepe maçı öncesi sakatlığı düzelmesine rağmen antrenman eksiği nedeniyle forma giyemeyecek olan Aydın Çetin dışında eksik bulunmuyor. Bu arada teknik direktör Yücel İldiz, alınan başarısız sonuçların ardından kadroda değişikliğe gideceği tahmin ediliyor. Tecrübeli teknik adam yapılan taktik çift kale maçlarda Brezilyalı Alex’in yerine Musa Sinan’a, İskender’in yerine ise İrfan Başaran’a şans vererek, Göztepe karşılaşmasında 11'de değişikliğe gideceğinin mesajını verdi.

Ligde 5 puana sahip Yeni Malatyaspor ile 9 puanlı Göztepe'nin Malatya İnönü Stadı'nda oynayacağı müsabaka saat 14.00'te başlayacak. Müsabakada Murat Özcan düdük çalacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum