Yeni Malatyaspor şampiyonluk yolunda

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son hafta maçları öncesinde büyük bir avantajı elinde bulunduran Yeni Malatyaspor, artık işi sıkı tutuyor.

Yeni Malatyaspor şampiyonluk yolunda
28 Nisan 2015 - 13:16

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve son hafta maçları öncesinde büyük bir avantajı elinde bulunduran Yeni Malatyaspor, artık işi sıkı tutuyor. 

En yakın takipçisi Pendikspor’un yenildiği haftada bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme fırsatı ele geçiren ancak bu fırsatı Menemen Belediyespor’dan yediği son dakika golüyle kullanamayan Yeni Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı Keçiörengücü maçını düşünmeye başladı.

Şampiyonun henüz belli olmadığı 2. Lig Beyaz Grup’ta son hafta maçları yine nefes kesecek. Şampiyonun belli olacağı haftada Yeni Malatyaspor kendi sahasında Ankara temsilcisi Keçiörengücü ile karşılaşacakken, Pendikspor ise deplasmanda Karagümrük’le karşılaşacak.

Yıllardır şampiyonluk için kadrolar kuran, ekonomik olarak büyük paralar harcayan sarı-kırmızılı takım, sahasında alacağı 1 puanla mutlu sona ulaşacak. Yılların özlemiyle yanıp tutuşan Malatyalı futbolseverler, geçen hafta erteledikleri şampiyonluğu ligin son maçında doyasıya kutlamak istiyor. Keçiörengücü maçının seyircisiz olması nedeniyle, şampiyonluk adına büyük önem taşıyan müsabakayı statta izleyemeyecek olan Malatyalı taraftarların takımlarının alacağı güzel bir sonuçla birlikte farklı bir kutlama programı yapacağı ifade edildi.

Takımın şehirde şampiyonluk turu atması için taraftarın Battalgazi Belediyesi’nin turistik geziler için kullandığı aracı kiralamayı düşündüğü, kutlamaların ise kapalı çarşı civarında yapılacağı belirtildi.

Menemen karşılaşmasında yenilen son dakika golüyle şoka uğrayan şehirde de hayat normale dönmeye başladı. Farklı iş kolundan yüzlerce esnafın takımlarına olan inançlarında eksilme olmadığını göstermek için şehri sarı-kırmızıya boyamaya hazırlandığı öğrenildi. Bunun için Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden izin alan esnafın, maçtan 1 gün önce ve maç günü dev bayrakları şehrin belli noktalarında dalgalandıracağı ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum