Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci Sürüyor

PTT 1. Lig’in 12. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da futbolcular alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci Sürüyor
24 Kasım 2015 - 00:00 - Güncelleme: 24 Kasım 2015 - 00:00

PTT 1. Lig’in 12. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da futbolcular alınan galibiyetin sevincini yaşıyor. 

Karşılaşmada 2 gol atıp, 1 asist yapan İrfan başaran, “Kazandığımız için mutluyuz. Gol biraz geç geldi. Tabii gole kadar net pozisyonlarımız vardı. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakipten daha üstün oynadık. Vedat ağabeyin maç 0-0 iken kurtardığı net bir pozisyon var. Bence kırılma anı orasıydı. Golü yeseydik sıkıntılı bir süreç bizi beklerdi. Gol atıp asist yaptığım için çok mutluyum. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Bu galibiyeti tüm Yeni Malatyasporlu taraftarlara armağan ediyorum. Kazandıkça daha özgüvenli oynuyoruz. Daha mutlu oluyoruz. Zamanımız daha keyifli geçiyor" dedi.

KAHYA: “HERKES İYİ MÜCADELE ETTİ”
Sol bek oyuncusu Ramazan Kahya ise, “Her şeyden önce taraftarımıza armağan ediyoruz. Çünkü gerçekten içeride galip gelemiyorduk, onları üzüyorduk. Allah’a şükürler olsun bugün kazandık. Maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Herkes iyi mücadele etti. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz haddimizi bilerek oynadığımız zaman puan ya da puanlar alabiliyoruz. Bunu iki maçtır görüyoruz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

ÇETİN: “ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI”
Takımın tecrübeli gol ayağı Aydın Çetin de galibiyeti taraftarlara armağan ettiğini ifade ederek, “Çok ihtiyacımız vardı. Çünkü bir an önce alt taraftan kurtulmak istiyorduk. Kalitemiz zaten belliydi ama bir türlü bunu sahaya yansıtamadık. Bence bugün çok akıllı ve iyi futbol oynadık. Bunu da skora yansıttık zaten. Bundan sonrası bizim elimizde. 5 maçımız kaldı. Toplayabildiğimiz kadar puan toplarız umarım. Ondan sonra kampta daha iyi çalışıp, ikinci yarıya daha iyi başlarız” şeklinde konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum