Yeni Malatyaspor'da Play-off Hesapları

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligde haftalık sürpriz sonuçların olabildiğini, Play-off şanslarının devam ettiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Play-off Hesapları
30 Nisan 2016 - 00:00

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligde haftalık sürpriz sonuçların olabildiğini, Play-off şanslarının devam ettiğini söyledi. 

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ravcı, takımdaki son durum ve kalan son 3 maç öncesinde Play-off şanslarını değerlendirdi.

Adana Demir karşısında şansız bir şekilde 2 puan kaybettiklerini kaydeden Ravcı, “Altınordu maçını telafi etme adına Adana Demir müsabakası büyük önem taşıyordu bizim için. Tabi Play-Off potasına da biraz daha yaklaşma adına bu maç önemliydi. Tabi Adana Demirspor’un da şampiyonluk iddiası devam ediyordu. Bizim açımızdan oldukça iyi bir maç oldu. 90 dakika boyunca üstün olan taraf, pozisyona giren taraf bizdik. 10 Kişi kaldıktan sonra biraz daha zorlandık. Aslından 10 kişiyle de pozisyonlar bulduk. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik galibiyetle ayrılabilirdik. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi.

“3 HAFTAYI MAÇ MAÇ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ”
Ravcı, ligde kalan son 3 maç öncesinde takımın Play-off şansını da değerlendirerek, “Aslında bütün takımlar açısından değerlendirdiğimizde haftalık sürpriz sonuçlar olabiliyor. Bizim halen Play-off şansımız devam ediyor. İçeride Karşıyaka maçımız var. Kazandığımız takdirde, tabi diğer rakiplerimizin de durumunu görmek lazım, tablo değişebilir. 3 hafta kaldı. Biz bu 3 haftayı maç maç değerlendirmek istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyoruz. İnşallah 3 maçı alıp, rakiplerin de durumuna bakıp, neden Play-off olmasın diyoruz. Amacımız kalan son maçı da en iyi şekilde değerlendirip, ligi ya Play-off ya da bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum