Yeni Yeşilyurt'u hep birlikte inşa ediyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler.

Yeni Yeşilyurt'u hep birlikte inşa ediyoruz
01 Şubat 2015 - 16:19 - Güncelleme: 01 Şubat 2015 - 22:06

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve  yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Polat, “Yeni Yeşilyurt'u hep birlikte inşa ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda istişareye önem veriyoruz. Siyasi partilerimizden, kurum ve kuruluşlarımızdan, STK'larımızdan gelecek öneri ve talepleri önemsiyoruz. Başarının birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak kazanılacağını unutmamak gerekiyor. Bunun en güzel örneğini Yeşilyurt'ta yaşıyoruz. Yeni Türkiye yolunda Yeni Yeşilyurt'u örnek bir belediye yapacağız inşallah. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatına tekrardan teşekkürlerimi sunuyor, hedefledikleri bu kutlu yürüyüşte, her zaman yanlanırında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Yalçınkaya ise yaptığı konuşmada, “2015 seçim startını verdik. Gece gündüz demeden hedeflediğimiz bu yolda durmadan yola devam edeceğiz. Bu kapsamda Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ettik, ortak istişareyle fikir alışverişinde bulunduk. Bizi ağırlayan, tecrübeleriyle bize yol gösteren değerli başkanımıza çok teşekkür, ediyor başarılarının artarak, devam etmesini diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum