İBRAHİM GÖÇMEN

İBRAHİM GÖÇMEN

[email protected]

CUMHURBAŞKANI GELDİ MALATYALI HAPİS EDİLDİ

06 Ağustos 2017 - 23:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü bir takım sözde açılışlara ve Büyük şehir belediye başkanı Ahmet Çakırın oğlunun nikah törenine katılmak üzere ilimize geldi.

Sözde açılış diyorum çünkü açılışı yapılan belediyenin bilinmeyen bazı çalışmaları ile Malatya da yapılan stat idi.

Öncelikle belirtmek gerekir ki belediye bu kadar açılmaya değer ne yapmış hangi hizmeti sunmuş onu şahsen ben bile bilmiyorum. Diğer açılışı yapılan stat ise halen tam olarak tamamlanmamış olup ayıptır söylemesi stada gitmek için yol bile yok. Bu hafta süper lig başlayacak ancak bizim daha nerede oynayacağımız belli değil. Allahtan birinci maçımız ceza nedeniyle seyircisiz olacak ama yine de nerede oynanacağı net henüz belli değil.

Yine de bütün bunların olmuş olduğunu Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya çok önemli hizmetler getirdiğini var sayalım.

Hizmet getirmek demek hizmet getirilen yere ve o yerin halkına kolaylıklar sağlamak yaşamlarını kolaylaştırmak rahatlatmak demektir.

Ancak 5 Ağustos günü Malatya halkının yaşamı bırakın kolaylaşması rahatlaması tam aksine bir şekilde yapılan her türlü sözüm ona güvenlik tedbirleri çerçevesinde bir şekilde Malatyalı hapis edilmiş bütün yollara sokaklar kesilmiş bir yerden bir yere hem yaya olarak hem de araçla gitmek işkence halini almıştır.

Malatya halkı Devletine Cumhurbaşkanlarına her zaman saygı ve sevgi göstermiştir ve bu ülkede İsmet İnönü ve Turgut Özal gibi iki tane de birbirinden kıymetli Cumhurbaşkanı yetiştirmiş bir ildir.

Malatya da bu güne kadar kayda değer hiçbir terör olayına rastlanmamıştır.

Malatya ya gelen Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır evet korunması ve kollanması gerekir ancak Malatya gibi yerde Malatya halkını hapis edecek derece dede olmamalı idi diye düşünüyorum

YORUMLAR

  • 0 Yorum