Akçadağ Belediye Meclisi Karıştı

Akçadağ Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

Akçadağ Belediye Meclisi Karıştı
07 Haziran 2016 - 00:00 - Güncelleme: 25 Haziran 2016 - 15:55

Akçadağ Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Akçadağ Belediye Meclisi, gündemdeki 5 maddeyi görüşmek üzere toplandı. Belediye başkanı Ali Kazgan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemde 5 maddenin görüşülüp karara bağlanmasının ardından gündem dışı söz alan AK Partili meclis üyesi Abdulvahap Türk, "02-05 Haziran 2016 tarihleri arasında Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından Levent Vadisi'nde düzenlenen fotokamp merkezine vatandaşların ulaşması için Akçadağ Belediyesince kamp güzergahında yol çalışması gerçekleştirirken, bir çok vatandaşın kayısı bahçesine zarar verildiği noktasında çok sayıda vatandaşlardan şikayet aldık.Bazı vatandaşların bahçelerine çok büyük molozlar dökülmüş dolayısıyla vatandaş mağdur.Belediye olarak mağduriyeti söz konusu olan vatandaşlarımıza yardımcı olmalıyız" dedi

Türk'e cevap veren Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan," Böyle bir çalışmanın yapılamayacağını belirterek," Sayın Abdullah bey böyle bir çalışma yaptıramam, siz belediye başkanı seçilirseniz o zaman sizler yaparsınız" 

Kazgan'a cevap veren Abdulvahap Türk ise şunları kaydetti: " 2,5  yıl oldu, bu sürede hem kendini hem meclis üyelerini bitirdin, ilçeye tek bir çivi çakmadın.Bu saatten sonra senden değil belediye başkanı muhtar azası bile olmaz" 

Kazgan ise Türk'e şu şekilde yanıt verdi," Akçadağ Meslek Yüksek Okulu (MYO) çalışmaları bitti ve eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlandı. Anadolu Öğretmen Lisesi Fen Lisesine, Akçadağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ( YİBO ) Sağlık Meslek Lisesine dönüştürülerek ilçemize kazandırıldı. Öte yandan 300 öğrenci kapasiteli Fen Lisesi pansiyonu tamamlandı.Su ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına başladık" 

Abdulvahap Türk:" Bunları sen mi yaptın , bu projelerinin bir kısmı merkez destekli bir kısmı Büyükşehir belediyesi projesi senin yaptığın hiçbir şey yok " 

Tansiyonun giderek yükseldiği belediye meclisinde yükselen tansiyon araya giren  CHP'li meclis üyeleri sayesinde kavgaya dönüşmeden düşürüldü.
 


YORUMLAR

  • 9 Yorum
  • Hasan Aga
    7 yıl önce
    Ali Kazgan ne işe gelirsin ne yatırım yaparsın ne halktan anlarsın ne proje üretirsin ne bir yaraya merhem surersin ne parti ile baği sağlarsın ne belediyede huzuru sağlarsın..Icraatinden artık vazgectik bari halkın malına zarar verme..Gadan alam neye geldin oraya..
  • Hasan Aga
    7 yıl önce
    Ali Kazgan ne işe gelirsin ne yatırım yaparsın ne halktan anlarsın ne proje üretirsin ne bir yaraya merhem surersin ne parti ile baği sağlarsın ne belediyede huzuru sağlarsın..Icraatinden artık vazgectik bari halkın malına zarar verme..Gadan alam neye geldin oraya..
  • BAŞKAN BİRİ SENİ İZLİYO
    7 yıl önce
    sayın başkan kendinde dyil sin akcadaga başkan oldugunda beri belkide eveliyatında böyleydi bilemem cünkü ak parti tarafından ital edildiniz ne halkı tanıyonuz nede hakkı tanıyonuz gercektende şu 2.5 yılda akcdag cok şey kayıp etti sizin beceriksizliginiz ve bu makamın degerini bilmeyişiniden dolayı bian önce bu halka zülmü bırakın ve istifa edin ... hele abdul vahap türk gibi insanları bile cıldıtacak dereceye getirdiyseniz durumunuz cok vahim size pskolojik tedevi öneririm ....
  • hamdi
    7 yıl önce
    sayın ali kazgan yazıktır bir günün boş geçmesinin hesabını vereçeksin gel zülüm etme hizmet et çünkü eğer büyük şehir beledyesinin ağzına bakarsan hizmet sana doğru dürüst vermezler çünkü bütün hizmetler ve yatırımlar darende ve doğanşehire gidiyor gelki orasıda bizim ilçemiz sayılır ama akçadağa niye yapılmıyor demeki akçadağın kaderi bozuk ben bir vatandaş olarak akp oy vermiş bir kişi olarak bu başkan benim görüşüme göre akp zarar veriyor çünkü vatandaş hizmet istiyor sanki akçadağ bir köy gibi daha tirafik giriş çıkış düzeni yoktur belediye oatbüsleri ta mezarlıkğa gidiyor dönüş yapıyor geliyor göz var hükümete aşağı inen sok mah boş duruyor giriş çıkış versene yazık o akçadağa akşam saaten sonra wc si bile açık değil ayıptır ben ilçe olarak yakıştıramıyorum
  • hakan yılmaz
    7 yıl önce
    levent vadisi ne yapılan bu hizmet tanıtım cok güzel ama vatandaşın arazilerine zarar verilmişse zararının karşılanması gerekir.
  • leventoğlu
    7 yıl önce
    Levent Vadisinin dünyaya tanıtılması bizi memnun etmiştir. Çeşitli etkinliklerin yapılması güzel ancak alandaki bahçelere zarar verilmesi vatandaşın malına mülküne zarar verilmesi doğru değildir . İki yıldır kurulan kamlardan dolayı kayısı bahçelerimiz talan edilmiştir. En azından verilen zararların karşılanması gerekir.
  • kazım kara
    7 yıl önce
    sayın kazgan ilçe halkı ilçe esnafı artık bıkmış durumda siz fotokampla falan herşey yolundaymış gibi bi izlenim bırakmaya çalışıyorsunuz ama zulumle adab olmaz resmen zulmediyorsunuz akçadağ halkına ilçemiz bi köy gibi herkes birbirinin ağzına bakıp duruyo ve sizin seçim vaatlerinizin hiç birinde sözünüzde durmadınız daş üstüne daş koymadınız çarşı mahalleler yeni toki pislik götürüyo kaldırımlar yollar tozdan topraktan geçilmiyo ama siz levent vadisine gidip herşey güllük gülüstanlıkmış gibi davranmayın yeter artık başkan yapamıyorsan istifa et yeter
  • Muhlis karadeniz
    7 yıl önce
    Sayın Ali kazganın yaptıgım dediği hiçbir icraatın temeli kendine ait değildir. Zaten kendi geldiğinde Akparti yönetimi olarak hepsinin görüşmeleri yapılmış temelleri atılmıştı.
  • Sinan YAĞMUR
    7 yıl önce
    Bu başkanınızdan bişey olmaz tesadüfen facede gördüm haberi ekip olarak katıldığımız fotokamp da daga tırmanmak için gelmiştik. kamp alanında Anka ve o civardaki muhtarların ve insanlarının fazlaca emeklerini gördüm. Doganlar Mahallesine ve ANKA YA ait olan brandaları daga tırmanarak seyir kulesinin alt bölmesindeki kayalara geçici olarak takarak gösteri yapacaktık ama bu belediye başkanınız izin vermedi gerekçeside belediyenin yeri olan buraya belediyenin bayrakları harici hiç kimsenin brandası asılamazmış. Anka daki Ömer abiye ve Yemek veren Mustafa abiye kayalar olumsuz diye söylemek durumunda kaldım özürdilerim bu insan izin vermedi bu zihniyetdeki, insanlar bulundukları yerlerde ikilik çıkartmaktan başka bişey yapmazlar...