Milletvekili Yaşar Ve Özhan'dan, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile AK Parti milletvekillerinden Nurettin Yaşar ve Taha Özhan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, devam eden hizmetler ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Yaşar Ve Özhan'dan, Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret
07 Haziran 2016 - 00:00 - Güncelleme: 08 Haziran 2016 - 14:13

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ile AK Parti milletvekillerinden Nurettin Yaşar ve Taha Özhan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, devam eden hizmetler ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgiler aldı. 

AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında belediye olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler üzerine detaylı bilgiler veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ortak gayenin Malatya olduğuna vurgu yaptı. Polat, “Hepimizin tek gayesi, Malatya ve Yeşilyurt’u daha modern, yaşam standardı yüksek, ekonomisi ve sosyal hayatıyla cazibe merkezi haline ulaştırmaktır. Bugün ki ziyarette bu kapsamda ilçemizde devam eden hizmetler ve proje aşamasında olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Belediye olarak bazı projelerimizin uygulama aşamasında Ankara’da yaptığımız görüşmelerde milletvekillerimizden gerekli desteği alıyoruz. Şu anda üzerinde çalıştığımız bazı projelerle ilgili ön bilgilendirmelerde bulunduk. Çok faydalı bir görüşme oldu” dedi. Polat, konuşmasının sonunda tüm İslam aleminin ve Malatyalıların Ramazan ayını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını temenni etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, misafirperverliğinden dolayı Polat’a teşekkür ederek, Ramazan ayının millete, ümmete hayırlar getirmesini temenni etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise Yeşilyurt Belediyesinin merkez ilçe statüsüne kavuştuğu günden bugüne kadar Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat önderliğinde çok ciddi mesafeler aldığını ifade etti. Yaşar, “Öncelikle tüm hemşehrilerimizin ve dünyanın her yerindeki tüm mazlum Müslümanların mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutlarım. Projeler aşamasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Hep birlikte el ele vererek bugüne kadar birçok faaliyette bulunduk, bunun devamını yine el birliği yaparak yerinde getireceğiz. Enerjimizi, aklımızı, bilgi ve birikimlerimizi halkımıza hizmet yolunda birleştirerek ilimizi daha ileriye, daha gelişmiş ve büyük bir seviyeye ulaştırmak bizim en büyük idealimizdir. Siyasetten beklentimiz kişisel kariyer planlaması veya kendi geleceğimiz için çalışmak değil, ülkemize ve şehrimize daha fazla katkıda bulunmak adına gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Malatya’nın sorunlarını “ortak akıl” çerçevesinde çözüme kavuşmasının mümkün olduğunu sözlerine ekleyen Yaşar, “Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse de ilçe belediyelerimiz, milletvekillerimiz ve şehrimizin ilgili aktörleri ortak bir paydada buluştukları takdir de yeni bir Malatya üretmemiz içten bile değildir” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler, yatırımlar ve hizmetlerin yanı sıra Ramazan ayı etkinlikleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum