Başkan Kazgan'dan Akçadağlı futbolseverlere müjde

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,Akçadağlı gençlerin heyecanla bekledikleri Halı Saha’ya yakında kavuşacaklarını söyledi.

Başkan Kazgan'dan Akçadağlı futbolseverlere müjde
22 Nisan 2015 - 11:15 - Güncelleme: 22 Nisan 2015 - 21:35

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,Akçadağlı gençlerin heyecanla bekledikleri Halı Saha’ya yakında kavuşacaklarını söyledi.

Uzun bir süreden beri atıl durumda bulunan,mülkiyeti Akçadağ Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne ait iken birliğin kapanışı sırasında Spor Genel Müdürlüğüne devredilen halı saha 10 yıllığına Akçadağ Belediyesine devredildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan,"İlçede sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği en önemli tesisin Akçadağlı futbolseverlere kazandırılması amacıyla Akçadağ Belediye Başkanlığı’nca yapılan girişimler olumlu netice vermiş, "Halı Sahanın" 10 yıllığına Akçadağ Belediyesine devri kararlaştırılmıştır.17 Nisan Cuma günü Akçadağ Belediyesi ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından devir protokolü imzalanarak yürürlüğe girmiştir.

Her iki kurum çalışanından oluşan “Devir Komisyonu” tarafından bugün (22 Nisan Çarşamba günü) Halı Sahanın Akçadağ Belediyesine resmi olarak devri gerçekleştirilecektir.

Bundan böyle süresi her 10 yılda bir yenilenerek Akçadağ Belediyesi tarafından gençlerin ve futbolseverlerin hizmetine sunulacak olan Halı Saha ve bitişiğindeki sosyal bina; projelendirilerek tadilatla yenilenecek ve üstü kapatılarak yapışlı havalarda da kullanılır hale getirilecektir.

Akçadağ’ın geleceği olan gençlerin boş vakitlerini spor yaparak en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için bundan sonraki hedefimiz; ilçe stadının sentetik çim sahaya dönüştürülmesi olacaktır.Akçadağ Gençliğine hayırlı olsun"diye konuştu

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • MEHMET
    9 yıl önce
    güzel bir haber sayın kazgan a teşekkür ederiz ama bir de isteğimiz var halısahanın sosyal bir alan olması ve sürekliliğinin devam etmesi açısından üzerinin ve etrafının da kapatılmasını istiyoruz
  • Mustafa yücel
    9 yıl önce
    AKÇADAG GENCLERİ İÇİN GERÇEKTEN SEVİNDİRİÇİ BİR HABER SAYIN ALİ KAZGAN BAŞKANIMIZA COK TEŞEKÜR EDERİZ HALISAMIZ İÇİN VERDİGİ MÜÇADELEDEN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKÜR EDERİZ AKÇADAG SPORADA VERDİGİ ÖNEM VE YARDIMLARDAN DOLAYI BÜTÜN AKÇADAGSPOR OYUNCULARIMIZIN ADINA TEŞEKÜR EDERİM SAOLUN
  • mustafa türk
    9 yıl önce
    Gençlerin tek spor aktivite mekanı hala saydı gençler adına sevinç verici bir gelişme bundan dahada güzel olanı 10 yıllığına belediye verilmesi olmuş.Başta sayın başkana ve emeği geçenlere akçadağlı gençlerimiz adına teşekkür ederim
  • metin
    9 yıl önce
    Başkanım tşkler belediyenin bence en büyk hizmeti bu oldu