SAİD YALÇIN

SAİD YALÇIN

[email protected]

İftira Atmayın !..Yazıktır ,Günahtır…

05 Haziran 2017 - 01:15

Yeni Malatyaspor süper lig’e çıktı çıktı da şimdide adı başka sorunlarla anılmaya başladı.Hem ulusal hem de yerel basın da.

Acizlik diz boyu yönetimde. Öyle şeyler dönüyor ki, kim kimler çıkartıyor bu haberleri anlamak mümkün değil. İrfan Buz hoca gönderildi. Hadi uygun gördük. Dedik ki yönetim daha tecrübe bir isim getirecek eyvallah..İyide kardeşim bahar geldi geçecek, hazırsanız bir zahmet teknik direktör anlamında zaman harcayıverin. Onu bunu harcamayın yani. Sosyal paylaşım sayfalarında , Ertuğrul Sağlam ismi bir anda ön plana çıktı. Ne yalan söyleyeyim, bari dedim bu yönetim vefa örneği sergileyip, kendi öz değerlerimize değer vermiyor, Sağlam iyi bir seçim diye içimden söylenmedim değil hani. Nitekim öyle küstah, öyle karaktersizlik örneği sergilendiki bazı basında ve sosyal paylaşım sayfalarında, sırf Ertuğrul hocayı fetö olayıyla bağdaştırıp, lanet olası siyaseti futbola alet ettiler. Hemde milli bir gururumuz ve de futbolculuk hayatında efendiliği ile tanınan hocaya.

Öyle anlamsız meseleler ile çalkalandı  ki gündem, bizlerde hayretler içerisinde izledik. Beyler sizlere sesleniyorum, iftira atmayın, yazıktır, günahtır. Döner o iftiranın sapı bir yerlerinize batıverir. Yapmayın…Aslında bizim yönetimimizden biride çıkıp demiyor ki, arkadaşlar biz Ertuğrul hoca ile anlaşmadık. Böyle bir sorun yok demiyor. Ve basına açıklama Ertuğrul hocadan geliyor. Ve bizim adımız yine ipsiz sapsız bir olaya karışıyor. Neden sizce, Neden mi? Yönetimin olmayışından…

Geç kalmayın, acısını çok çektik geçtiğimiz yıllarda dedik dedik bağırdık yazdık yırtındık. Sanki seni dinleyen var. Yönetim almış başını gidiyor nereye gidiyor sa. Biride çıkıp bir açıklama yapma zahmetinde bulunmuyor. Bunlar bu kafa ile de süper lig’de yöneticilik yapacak. Hadi ordan, korktuğumuz başımıza gelmez inşallah, çıktığımız sene tepe taklak 1.lig’e postalamazlar bizi inşallah.

Ve ben son sözümü söylüyorum. Adil Gevrek başkana ve yönetimine bağırıyorum. Öz değerlere yönelin. Başarı ancak öz değerlerimiz ile gelir demedi demeyin…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum