2014-2015 Eğitim Ve Öğretim Yılı Sona Erdi

2014-2015 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemi tamamlandı. Malatya’da 168 bin 670 öğrenci karne alma heyecanı yaşarken Vali Süleyman Kamçı Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

2014-2015 Eğitim Ve Öğretim Yılı Sona Erdi
12 Haziran 2015 - 12:03 - Güncelleme: 12 Haziran 2015 - 12:13

2014-2015 eğitim öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemi tamamlandı. Malatya’da 168 bin 670 öğrenci karne alma heyecanı yaşarken Vali Süleyman Kamçı Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. 

Vali Süleyman Kamçı karne heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Vali Süleyman Kamçı öğrencilere karnelerini dağıttı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, karne dağıtım töreninde velilere çağrıda bulunarak, “Öğrenciler sadece karnesindeki not durumuna göre değerlendirilmesin” dedi.

Vali Kamçı, ”Bir eğitim ve öğretim dönemini daha sona erdirmiş bulunuyoruz. Çocuklarımıza karnelerini dağıtarak heyecanlarına ortak olduk. Bu eğitim ve öğretim yılının sonunda çocuklarımızın başarılı olduğuna inanıyorum. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize bu yılı başarılarla dolu geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Gelecek yıl çok daha başarılı olunacağına inanıyorum” sözlerini kaydetti.

Malatya olarak eğitim ve öğretim’de son dönemlerde ve yapılan son sınavlarda oldukça başarılı olunduğunu kaydeden Vali Süleyman Kamçı, “Temennimiz bu başarıların devam etmesidir” dedi.

Vali Süleyman Kamçı, "Çocuklarımızın karnelerinde kırıklar olduğunu düşünmüyorum ancak olanlara da sevecenlik içerisinde yaklaşılması gerektiğini, gelecek eğitim ve öğretim yılında zayıf derslerin düzeltilmesi için gayret gösterilmesi gerekir" dedi.

Fırat İlkokulu 2. Sınıf öğrencileriyle düzenlenen karne dağıtım töreninde ise öğrenciler, okulların tatil olmasından dolayı duyduğu sevici dile getirirken, bol bol kitap okuyup oyun oynayacaklarını, ailelerinden karne hediyesi beklediklerini ifade ettiler.

Öğrenciler iyi tatiller dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından karne töreni sona erdi.

Malatya da Okul Öncesi okullarda dahil olmak üzere 168 bin 670 öğrenci karnesini alarak 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlamış oldu.

Fırat İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Vali Süleyman Kamçı, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum