"60 Kişi Photoshop Eğitimi Alacak"

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında finanse edilen “Burası Benim Yerim/MAFSAD Kitap Kafe Projesi” çerçevesinde ücretsiz photoshop kursları başladı.

"60 Kişi Photoshop Eğitimi Alacak"
22 Mart 2018 - 00:00 - Güncelleme: 22 Mart 2018 - 16:22

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016-1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında finanse edilen “Burası Benim Yerim/MAFSAD Kitap Kafe Projesi” çerçevesinde ücretsiz photoshop kursları başladı.

“60 Kişi Photoshop Eğitimi Alacak”

MAFSAD Kitap Kafe bünyesinde yaklaşık 60 kişilik gruba, Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün desteğiyle, ücretsiz photoshop kursları verileceğini belirten MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan, kursiyerleri 12’şer  kişilik gruplar halinde eğitime aldıklarını ve bu şekilde 5 gruba (60 kişiye) ücretsiz photoshop kursu açacaklarını söyledi. Bu eğitimlerin bir proje kapsamında yapılıyor olmasının çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Orhan, Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Battalgazi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne  desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“Kursiyerler Çok İstekli”

Kurs Eğitmeni Turgut Taştemir ilk olarak 12 kişilik bir grupla eğitimlere başladıklarını, grubun çok istekli olduğunu ve kısa sürede küçük çaplı manipülasyonlar yapabileceklerini ifade etti.

“Yıllardır Ertelediğim Bir Programdı”

Kursiyerlerden Gülnur Saygı, kursla ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı: “Photoshop programı yıllardır öğrenmeyi çok istediğim ama hep ertelediğim bir programdı. Kursa başlayınca korkularımın yersiz olduğunu ve çok kolay olduğunu gördüm. Derslerimiz çok eğlenceli geçiyor. Hem eğlenip hem öğreniyoruz. Hocamız tüm teknik bilgileri öğretip yaratıcılığı bize bırakıyor, bu da dersleri daha verimli kılıyor.”

“Kayıtlar Devam Ediyor”  

MAFSAD Kitap Kafe’de açılacak olan diğer photoshop grupları için kayıtlar devam ediyor. Bilgi ve kayıt için MAFSAD’ın kurumsal telefonu 0 546 212 4144 aranabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum