AK Parti Akçadağ İlçe Kongresi ve Akçadağ'ın Malatya Siyasetindeki Yeri

Av. Osman Aladağ," Akçadağ siyasette ne anlar yada Akçadağ siyasetin beşiği şeklinde kelam edip sonrada bunu ciddiye almayanlar Akçadağ'ı iyi izlemelidir.."

AK Parti Akçadağ İlçe Kongresi ve Akçadağ'ın Malatya Siyasetindeki Yeri
22 Eylül 2020 - 02:05 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 03:03
.. Akçadağ siyasette ne anlar yada Akçadağ siyasetin beşiği şeklinde kelam edip sonrada bunu ciddiye almayanlar Akçadağ'ı iyi izlemelidir. Akçadağ dün gerçekleştirilen kongresi ile iyi bir demokrasi sınavı ve güzel bir siyasi mesaj vermiştir. Şayet, Akçadağ'da ortaya çıkan bu irade, bu siyasi cesaret, bu dik duruş, bir takım rahatsızlıkların, kısık seslerle dillendirilmeye çalışıldığı farklı noktalarda ve farklı yerlerde de, Akçadağ'da olduğu gibi tezahür etmiş olsa idi, acaba şimdi siyasette etkin figür olarak öne çıkan kaç isim bugün ayakta kalabilirdi? Davasına ve Partisine zarar vermek istemeyen samimi insanların çok çalışması ve daha cesaretli hareket etmesi lazım gelen bir zamanda geçiyoruz.  

Akçadağ kim ne derse desin siyaseti biliyor, demokrasiye inanmış, medeni cesareti yüksek bir ilçe. Akçadağ il dışına çok göç vermediğinde sahip olduğu nüfus potansiyeli ile sadece Akçadağ ilçesinde değil şehir merkezinde de büyük bir nüfus, büyük bir güç, büyük bir potansiyel barındırmaktadır. Bu büyük nüfus AK Parti’ye ve AK Parti Genel Başkanına, kurulduğu günden bu güne kadar büyük bir destek vermiştir. Başkan seçilen ağabeyimiz Nuri Karadaş bunun bilincinde olan, AK Parti’nin kurulduğu günde bu güne kadar, bu partinin içinde yer almış, gerek yönetim gerekse icra-i yönlerde hizmetlerde bulunmuş, tecrübeli, işi bilen, yöreyi ve yöre insanını iyi tanıyan bir insandır. Bu sebeple kendisine verilen görevi hakkı ile yapacağına olan inancımız tamdır.    

Medeni cesaret göstererek İlçe Başkanlığı’na aday olan diğer kardeşlerimde partimize gönül vermiş, senelerdir davaları uğruna, büyük emek çekmiş, gayret göstermiş insanlardır. Aday olan arkadaşlarımızın her biri ayrı ayrı bu görevi yapabilecek yeteneğe, bilgi, birikim ve tecrübeye sahip insanlardır ancak bu yarışta ne yazık ki sadece biri başkan seçilebiliyor. Medeni cesaret gösterip bu yarışta bende varım diyen tüm aday arkadaşlarımı kardeşlerimi tebrik ediyorum. Başkan seçilen Nuri Karadaş ağabeyimize de rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah.  

Akçadağ kendine yakışanı yapmış gayet demokratik ve medeni bir şekilde ilçe kongresini tamamlamıştır. Sonucun İlçemize, AK Parti'mize ve Malatya siyasetine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.


Av. Osman Aladağ 

YORUMLAR

  • 0 Yorum