AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması

Doğanşehir Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanması için TOKİ 27 Mart 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Öz Açıklaması
20 Mart 2014 - 06:08 - Güncelleme: 20 Mart 2014 - 09:10

Doğanşehir Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanması için TOKİ 27 Mart 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, TOKİ'nin, Doğanşehir Devlet Hastanesi inşaatının tamamlanması için 27 Mart'ta ihaleye çıkacağını bildirdi.

 

Öz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
 

"2012 yılında yapımına başlanan ve 2013 yılı Ekim ayı içinde yüklenici firma tarafından teslim edilmesi gereken devlet hastanesinin inşaatı bitirilemeyince, müteahhidin sözleşmesi 13 Kasım 2013 tarihinde iptal edilmişti.

 

Malatya Milletvekili Öz, “10.342 m2 alan üzerine 5000 m2 kapalı alan olarak inşa edilen ve kaba inşaatının büyük bir bölümü bitirilen hastanenin ihalesi 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek dedi. Malatya'nın sağlık tesisleriyle donatıldığını ifade eden Öz, AK Parti iktidarı döneminde Malatya Merkez Bölge Hastanesi başta olmak üzere, Darende, Arapgir, Yazıhan İlçe Hastaneleriyle birlikte çok sayıda aile sağlığı merkezlerinin hizmete alındığını söyledi.

 

TBMM İdare Amiri Öz, Doğanşehir devlet hastanesi inşaatıyla birlikte Hekimhan, Pütürge, Akçadağ devlet hastanelerinin ve aile sağlı merkezleri inşaatlarının da tamamlanarak en kısa sürede hizmete alınacağını" ifade etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum