AK Parti'ye Akçadağ'da 'demokrasi' yaramadı

AK Parti'nin Malatya'da bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz yıl Akçadağ İlçesinde düzenlediği 5 adaylı kongre sonrasında ortaya çıkan yeni tablo AK Parti'deki kötü gidişe engel olamadı.

AK Parti'ye Akçadağ'da 'demokrasi' yaramadı
16 Ekim 2021 - 00:06 - Güncelleme: 17 Ekim 2021 - 00:40
 
AK Parti'nin Malatya'da bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz yıl Akçadağ İlçesinde düzenlediği 5 adaylı kongre sonrasında ortaya çıkan yeni tablo  AK Parti'deki kötü gidişe engel olamadı. 

AK Parti'nin yaklaşık bir yıl önce 7. Olağan Kongre çerçevesinde Akçadağ İlçesi'nde 'Akçadağ'a demokrasi' geldi mottosuyla gerçekleştirdiği demokrasi söylemlerinin havada uçuştuğu 5 adaylı kongre sonrasında ortaya çıkan yeni tablo  AK Parti'deki kötü gidişe engel olması bir yana irtifa kaybını hızlandırdı.

Sadece Malatya'da değil ülke genelinde bir ilk olarak yaşanan AK Parti'deki 5 adaylı Akçadağ kongresinin bu haliyle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında da gündeme geldiği ileri sürülürken, birlik  ve beraberlik mesajların üst sevide verildiği kongre sonrasında  ortaya çıkan 'birliktelik' görüntüsü çok sürmeden yerini bir kör döğüşüne bıraktı.

Gerek, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı gerek yönetim merkezli yaşanan sorunlar nedeniyle parti teşkilatı kendi içerisinde 4'e bölünürken, bu parçalanma birtakım istifaları da beraberinde getirdi.

Bir süredir kapalı durumda olan partinin ilçe teşkilat binası  adeta 'kapı-duvar'  durumuna gelirken, ilçede Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin de (MHP) gerisine düşen AK Parti eski günlerini mumla arar oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum