AK Parti'den Doğanşehir Çıkarması

AK Parti Malatya milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi

AK Parti'den Doğanşehir Çıkarması
22 Nisan 2015 - 13:42 - Güncelleme: 23 Nisan 2015 - 14:52

AK Parti Malatya milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Taha Özhan, AK Parti Milletvekili Adayı  Mustafa Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar,AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,  AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve partililer Doğanşehir’de davul zurna eşliğinde karşılandı.

KAHTALI, “ DOĞANŞEHİR İÇİN YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR”

Doğanşehirlilerin oldukça samimi ve sıcak ilgi gösterdiği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya ve Doğanşehir ilçesi için yapacakları çok hizmetler olduğunu belirterek, “ Doğanşehir’in Belediye Başkanlığı seçiminde gösterdiği gayret ve çalışmaların daha fazlasını 7 Haziran seçimlerinde göstereceğinizden hiç şüphem yok. Bizim Ülkemiz için, Malatya için Doğanşehir için yapacak çok işimiz var” dedi.  

ÇAKIR, “DOĞANŞEHİR YENİ PROJELERLE FARKLI BİR KİMLİĞE BÜRÜNECEK “

Doğanşehir’e yapacakları hizmetler hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Doğanşehir için planlamalar yaptık. Gördüğünüz sokakların hepsi değişim içine girecek. Doğanşehir’e doğalgaz getireceğiz, 28 km kanalizasyon ve 150 km  içme suyu şebekesini yenileyeceğiz. Bununla birlikte üst yapı çalışmalarını da tamamlayacağız” diye konuştu.

Malatya ve Doğanşehir için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, “ Ben İstanbul’dan geldim ancak bundan sonra Malatya için, Doğanşehir için tüm imkanlar doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün arkadaşlarım adına bir kere, kendim adına üç kere söz veriyorum” dedi.

Malatya’da altıda altı yapabilmek için gidilen her yerden söz aldıklarını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Şahin'de,  “ AK Parti üzerinden ahlaksızca hesaplar yapılıyor. Yapılan hesaplar AK Parti’ye oy vermek istemeyenlerin sandığa gitmeyeceği şeklinde” diyerek, vatandaşların bu oyuna gelmeyeceğini söyledi.

ÖZHAN, “ TÜM SEÇMELER OY KULLANSIN “

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Malatya AK Parti Milletvekili Adayı Taha Özhan, tüm seçmelerin sandığa gitmesini ve oy kullanmasını istedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rehavet gösterildiğine dikkat çeken Taha Özhan,7 Haziran seçimlerinden sandığa gidilmesini isteyerek, “ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde katılımlar yüzde seksenlerden yüzde yetmişlere indi. Cumhurbaşkanımızı yüzde 60’la gönderecekken yüzde 52’yle gönderdik. Sandığa gitmeyen seçmen kendi seçmenimizdi. Önümüzdeki seçimlerde herkesin sandığa gitmesi gerekiyor” diye konuştu.

ÇALIK, “ DOĞANŞEHİR’E YÜKSEKOKUL YAKIŞIR “

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Adayı Öznur Çalık'ta, “Doğanşehir’e ne yakışır bir yüksekokul. Belediye Başkanı Vahap Küçük bunun sözünü verdi” diye konuştu.  

AK Parti'nin Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için büyük reformlar yaptığını vurgulayan Çalık, “AK Parti dün hizmet yaptığı gibi bugünde hizmet yapacaktır. Doğanşehirliler diyecek ki seçiyorsak sebebi var” ifadelerini kullandı.  

TÜFENKÇİ, “ DOĞANŞEHİR BÜYÜMEDEN NASİBİNİ ALACAK”

Yeni Türkiye’nin ikinci yarısında Türkiye ve Malatya’nın olduğu gibi Doğanşehir ilçesinin de bundan nasibini alacağını ifade eden  AK Parti beşinci sıra milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi, "Tüm Türkiye’de, Malatya’da olduğu gibi Doğanşehir de büyümedeki nasibini alsın diye elimizden gelen gayreti gösterdik. İkinci yarı dediğimiz bu dönemde tüm teşkilatımızla yeni bir Doğanşehir yapmak için huzurunuzdayız” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından AK Parti Milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri, Doğanşehir ilçesi esnafını ziyaret etti. Esnafların tek tek elini sıkan adaylar, samimi ve sıcak tavırlar sergileyip güzel bir ev sahipliği yapan esnaflarla bir süre sohbet etti.

AK Parti Milletvekili adayları, esnaflarla görüştükten sonra Doğanşehir’e yapılan yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında incelemelerde bulunurken, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yer aldılar.   

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • zubeyde aslan
    9 yıl önce
    görecegiz 7 haziranda. Malatyanin namus borcudur hesap sormak ve dayatmalara karsi direnmek. Malatyali yalanlara doydu. hashas44 de doydu
  • Harun kara
    9 yıl önce
    Çıkarmayı 7 haziran'da Malatya yapacak!