Akçadağ'da Aslan sesleri

2023 Haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlerin Mayıs ayına alınabileceği tartışmalarının sürdüğü bu günlerde Malatya’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan’ın yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın Akçadağ adayı olarak gösterileceği öne sürüldü.

Akçadağ'da Aslan sesleri
19 Eylül 2022 - 19:37 - Güncelleme: 19 Eylül 2022 - 20:43
2023 Haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlerin Mayıs ayına alınabileceği tartışmalarının sürdüğü bu günlerde Malatya’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan’ın yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın Akçadağ adayı olarak gösterileceği öne sürüldü.


Akçadağlılar tarafından çok sevilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan’ın 2023 seçimlerinin ardından yapılması planlanan yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın Akçadağ adayı olarak gösterileceği ileri sürülürken, Akçadağlıların çok sevdiği bir isim olan Aslan’ın aday gösterilmesi halinde başkan olarak seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan’ın ise bizim derdimiz Akçadağ , ilçemize hizmet için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız şeklinde değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • kenan güneş
    1 yıl önce
    ali başkan çok kaliteli bir siyasetçi akçadağa yakışır ben desteklerim ak partili olmama ragmen