Akçadağ tamam gibi..

ALİ ALADAĞ/HASAN ERYILMAZ- Gazeteciler Ali Aladağ ve Hasan Eryılmaz 31 Mart seçimleri öncesinde Akçadağ'ın nabzını yokladı.

Akçadağ tamam gibi..
18 Şubat 2019 - 00:02 - Güncelleme: 18 Şubat 2019 - 00:37

ALİ ALADAĞ/HASAN ERYILMAZ- Gazeteciler Ali Aladağ ve Hasan Eryılmaz 31 Mart seçimleri öncesinde Akçadağ'ın nabzını yokladı.

Yerel seçimler öncesi ilçe gezileri kapsamında Akçadağ ilçe merkezi ve kırsalda 10'un üzerinde mahalleyi kapsayan ziyaret ile vatandaşlarla yüz yüze görüşerek 31 Mart seçimleri öncesinde düşüncelerini sorduk..

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var; Akçadağ seçim havasına çoktan girmiş.31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kala seçmenler kararlarını vermeye başlamış..

İlçe merkezinde yaklaşık beş bin seçmenin bulunduğu Akçadağ'da CHP Başkan adayı ile Bağımsız başkan adayı arasında kıyasıya bir yarış yaşanıyor.Öte yandan Akçadağ'da AK Parti'nin kalesi olarak bilenen Levent-Esenbey bölgesinde başlayarak Bahri Mahallesini kapsayan koridorda bağımsız başkan adayı Ali Kazgan ismi açık ara önde çıkıyor.

Önümüzdeki yerel seçimlerin Akçadağ için ayrı bir önem taşıdığının altını çizen Akçadağlılar, 31 Mart seçimlerinin kazanının Akçadağ olacağını,mutlaka sandığa giderek özgür iradelerini ortaya koyacaklarını ifade ederken, Akçadağ'da seçimin Bağımsız Aday Ali Kazgan ile CHP'nin başkan adayı Mustafa Korkmaz arasında geçeceğini belirtiyor ve ekliyor: "Süreci iyi yöneten ipi göğüsler"

Daha önceki bir çok seçimde AK Partiye oy kullandığını belirten R.Ö. isimli bir seçmen 31 Mart seçimlerinde bağımsız başkan adayına oy kullanacağını kaydederek şunları ifade etti: " Yerel yönetimlerde başkan adayının profili çok önemlidir.Şahsen ben başkan adayının kim olduğuna bakarak oy kullanacağım.Doğru olanda budur.Çünkü bizleri 5 yıl yönetecek kişi ne AK Parti'nin ne MHP'nin ne de CHP'nin genel başkanları olmayacak.Ayrıca bu seçimler bir beka mesele değil, öteden beri flu görülen yok sayılan Akçadağ'ın var olma seçimidir."

Akçadağ'ı gözlemlemeye devam edeceğiz..

 

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • muratlı
    5 yıl önce
    aynen ya ali bey ya da mustafa korkmaz bey seçilir herkes bu iki ismi söylüyor hayırlısı olsun
  • İSMAİL
    5 yıl önce
    KAZGAN FARK ATACAK BAKIN GÖRÜN DURMAK YOK YOLA DEVAM..
  • Soner Güneş
    5 yıl önce
    Ali başkanla devam halkın adayı başkan farkla kazanacak Allah'ın izniyle.
  • akçadağlı
    5 yıl önce
    merkezde esnafım chp seçimi kazanacak çok kişi chp diyor