Akçadağ'da iki Okul Müdürü Açığa Alındı

Malatya'nın Akçadağ İlçesi’nde darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında,iki okul müdürü açığa alındı.

Akçadağ'da iki Okul Müdürü Açığa Alındı
16 Ağustos 2016 - 00:02 - Güncelleme: 16 Ağustos 2016 - 15:58

Malatya'nın Akçadağ İlçesi’nde darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında,iki okul müdürü açığa alındı. 

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünden sonra, örgütle ilişkisi bulunanların devlet kurumlarından temizlenmesi amacıyla başlatılan soruşturma kapsamında Akçadağ İmam Hatip Ortaokulu ve Levent Ortaokulu  müdürleri Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevden alındı.

Akçadağ İlçe Milli Eğitim’de bu sayısın ileriki günlerde daha da arması beklenirken, diğer kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışmaların devam ettiği ve yeni açığa almalar ile gözaltıların olabileceği belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum