Akçadağ'da Kazgan izdihamı

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan,seçim ofisi açtı.

Akçadağ'da Kazgan izdihamı
02 Mart 2019 - 00:04 - Güncelleme: 02 Mart 2019 - 00:25

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan,seçim ofisi açtı.

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan,seçim ofisi açtı.Seçim ofisi açılışına binlerce vatandaş katıldı. Kazgan'la fotoğraf çektirmek isteyenler izdihama neden oldu.

Binlerce kişinin katıldığı açılışta Kazgan'a ilgi büyük oldu. Açılış öncesinde Kazgan'la fotoğraf çektirmek isteyenler izdiham oluşturdu. Kazgan ise hiçbir vatandaşı kırmadan teker teker fotoğraf çektirdi. 60'dan fazla Mahalle muhtarı ile yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı açılış programında konuşan Kazgan," Dünkü konuşmalara baktım; AK Parti Malatya il Başkanı İhsan Koca diyor ki; 'Kazgan seçildikten sonra AK Parti ye geçeceğim diyormuş' Ben böyle bir şey söylemedim.Trenden inenden binememiş bari bunu Akçadağ'da söyleme sen bunu söyledikten 3 sonra trenden inip Saadet Partisi'ne geçen adamı aldın getirsin ilçe başkanı yaptın makinist yaptın yalanın 3 günde ortaya çıktı.Biriside diyor ki; makam ve mevki meselesiymiş.Dünkü konuşmaları dinlediniz mi bunlar tehdit dili ile konuşuyor, hizmet vermezlermiş ben hizmeti almasını bilirim.Önüne geleni tehdit ediyorlar, halk tehdit edilebilir mi.Dünkü konuşmalara bakın hep hedef benim.Bir buçuk ay önce yola çıkarken önümde bir dağ vardı, şimdi bakıyorum dağ ben olmuşum.Ben tek başıma neyim ki beni dağ yapan sizsiniz.Akçadağ 5'den büyüktür.Hepinize teşekkür ediyorum.Her şey Akçadağ için."diye konuştu

Kazgan daha sonra destekçileri ile birlikte Akçadağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Millet Bahçesi’ nin açılışını yaptı.

 


YORUMLAR

  • 1 Yorum