Akçadağ'dan Gürkan'a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Akçadağ'dan Ölmeztoprak teşekkürü.

Akçadağ'dan Gürkan'a Teşekkür
21 Ağustos 2019 - 02:16 - Güncelleme: 21 Ağustos 2019 - 17:23

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Akçadağ'dan Ölmeztoprak teşekkürü.

İnanç Kara Ölmeztoprak'ın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcılığı görevine atanması Akçadağ ilçesinde memnuniyetle karşılandı.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş," Akçadağlıların ağabeyi Fuat Ölmeztoprak ile Akçadağ için çok önemli bir değer olarak kabul gören hepimizin ablası yokluğunu her daim hissettiğimiz merhume Sadiye Kara Ölmeztoprak'ın kızları bizlerin kardeşi İnanç Kara Ölmeztoprak'ın büyükşehir belediyemiz de genel sekreter yardımcığı görevine getirilmesi hem bizleri hemde Akçadağlı hemşehrilerimizi ziyadesi ile memnun etmiştir.Akçadağlı bir kardeşimizin kurum içerisinde üst  düzey bir göreve gelmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a hem şahsım hem de tüm Akçadağlılar adına teşekkür ederken, kardeşimiz İnanç Kara Ölmeztoprak' ada yeni görevlerinde başarılar diliyorum"diye konuştu 

İnanç Kara Ölmeztoprak kimdir?

8 Mayıs 1980 yılında Malatya’da doğan İnanç Kara Ölmeztoprak, Derme İlkokulu, Anadolu Lisesi, Atatürk Kız Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.

Daha sonra İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisansı tamamladı.Ayrıca Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve İletişim Bilimleri Bilim dalında bir yüksek lisans daha yaptı.Avukatlık Stajından sonra belirli bir süre serbest avukat olarak çalıştı. Bir dönem kurum avukatlığı yaptı.Serbest çalıştığı süreçte, yerel kanallarda televizyon programları, gazetelerde köşe yazarlığı ve editörlük yaptı.Daha sonra tamamen İletişim Bilimleri alanında çalışmaya devam etti. İnönü Üniversitesi'nin yayın organı olan Radyo Kampüs’ü idare etti ve programlar yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Daire Başkanlığında, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürü olarak görev yaptı, daha sonra Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı olarak görevlendirildi ve 2019 yılında Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.Ölmeztoprak, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum