Aktürk Korona virüse yakalandı!

Korona virüse (Covit19) yakalanan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, evinde karantinaya alındı.

Aktürk Korona virüse yakalandı!
14 Eylül 2020 - 12:13 - Güncelleme: 14 Eylül 2020 - 12:15
Korona virüse (Covit19) yakalanan Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, evinde karantinaya alındı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, yapılan korona virüs testi pozitif çıkınca evinde karantinaya alındı. Aktürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Prof. Dr. Erdal Aktürk'ün 14 gün boyunca evinde karantina altında olacağı belirtildi.

Öte yandan, bir süredir korona virüs tedavi gören Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya hayatını kaybetti.

Kaya'nın vefatını sosyal medya hesabında duyuran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, " MASKİ Genel Müdür Yardımcımız Çalışma arkadaşımız İrfan Kaya'yı maalasef Covid19 salgını sebebiyle kaybettik.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum