Battalgazi'nin 'egosuz' Başkanı

'Ego'.. Dizginlenmesi zordur, baş edemezsiniz, ayaklarınızı yerden keser, basiretinizi kapatır.

Battalgazi'nin 'egosuz' Başkanı
13 Temmuz 2021 - 00:08 - Güncelleme: 13 Temmuz 2021 - 11:04
'Ego'..  Dizginlenmesi zordur, baş edemezsiniz, ayaklarınızı yerden keser, basiretinizi kapatır.

Belediye Başkanlarının, en büyük sorunudur aslında 'ego' tamamlanan bir seçimim ardından mazbata alındı mı artık yeni bir kimliğe bürünürler, sınıf atlar yani.. Egoları seçmenin, kentin önüne geçer.. Makamdan, makam aracından inmezler, pek görünmezler orta yerlerde, beceremezler insana dokunmayı.. Bu nedenledir ki; çoğu iz bırakamadan, belleklerde  yer edinemeden.. Bir süre sonra kaybolur, unutulur gider..

Hafta sonu basın mensuplarının, Battalgazi Belediyesi’nin Battalgazi bölgesine kazandırdığı yatırımları yerinde görmesi amacıyla  Başkan Güder'inde katılımlarıyla kurum tarafından bir gezi  programı düzenlendi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği gezi boyunca Başkan Güder'i dikkatli bir şekilde izledim..   Gerek basın mensupları gerek kurmaylarıyla girdiği ikili diyalogları bir belediye başkanından daha çok bir arkadaş bir ağabey havasında gerçekleştiren  Güder, gezi esnasında yer yer karşılaştığımız vatandaşlarla da iletişim kurarken, aynı tutumu sergiledi.

Başkan Güder, bu konuda dışarıda profesyonel bir destek aldı mı veya alıyor mu bilmiyorum .. Bildiğim ve tanıklık ettiğim Başkan Güder, 'ego' sorunu çözmüş..  'ego' deyip geçmeyelim bir siyasetçinin en büyük sorunudur. Böylesine önemli bir sorunun üstesinden gelen Başkan Güder'in Battalgazi'nin sorunlarını da bir bir çözeceğine olan inancımız tam. 

Hasan Eryılmaz





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum