Bengünün başarısı Beyonceyi sollamış
Başarılı şarkıcı Bengü çıktığı Avrupa turnesinde büyük bir ilgi olduğunu söyledi. Başarısını Beyonce ile kıyaslayan Bengü turne hakkında açıklamalarda bulundu. Güzel ve bir o kadar başarılı olan şarkıcı Bengü, Beyazıt Öztürk, Kubat, Murat Dalkılıç ve İvana Sert ile birlikte çıktıkları turnede neler yaşandı hepsini anlattı. Bengü'nün turnesi nasılmış..
Şarkıcı Bengü Avrupa turnesi ile ilgili çok iddialı konuştu. Turnenin oldukca keyifli geçtiğini belirten Bengü şovlarını dünya yıldızlarını ağırlayan salonlarda yaptıklarını belirtmeden geçmedi tabi.. Birbirinden özel isimle turneye çıkan Bengü'ye değişiklik çok iyi gelmiş.. Başarılı şarkıcı oldukçada iddialı konuştu..
Beyazıt Öztürk, Kubat, Murat Dalkılıç ve İvana Sert ile birlikte Avrupa turnesine çıkan Bengü, “Beyonce'dan daha çok seyircimiz vardı” dedi. Bengü: “Beyonce’dan daha çok seyircimiz vardı. Onun biletleri bile bizim kadar satmadı” dedi.
Bengü, ünlü isimler ile birlikte çıktığı Avrupa turnesinde çok eğlendiğini, özellikle sosyetik modacı İvana Sert’in gaflarıyla gülme krizlerine girdiklerini söyledi. İvana Sert’in alışveriş tutkusunu diline dolayan Bengü, “Amsterdam’da gezi rehberimiz şehrin müzelerini ve tarihi yerlerini anlatıyordu, birden İvana söze girip, ‘Sen bunları bırak alışveriş merkezleri kaçta kapanıyor. Onları anlat’ deyince tüm ekip gülmekten kırıldık” dedi. Ünlü şarkıcı şubat ayında turneye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.







YORUMLAR