Benzinle çocuklarını yakmaya çalıştı

Malatya'da meydana gelen üç ayrı olayda 2 kişi yaralandı.

Benzinle çocuklarını yakmaya çalıştı
20 Aralık 2017 - 11:58 - Güncelleme: 24 Aralık 2017 - 02:16

HASAN ERYILMAZ/ Malatya'da meydana gelen üç ayrı olayda 2 kişi yaralandı.

İlk olay Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre üç çocuk babası Muharrem Y. (40) geçirdiği bunalım sonucu Hasan Mandalı sokakta ikamet eden ailesinin evine gelerek burada yanında getirdiği bir kova dolusu benzini kendi ve çocuklarının üzerine döktükten sonra yakmaya çalıştı.

Aile yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından Muharrem Y. aile fertlerine tehditler savurarak olay yerinden kaçtı.Muharrem Y.'nin kısa bir süre sonra polis ekiplerince gözaltına aldığı olay sonrası Muharrem Y.'nin aile fertleri karakola giderek şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cezmi Kartay Caddesi'nde başlayan ve Akpınar Meydanı'nda devam eden bir başka olayda ise 1 kişi bıçakla yaralandı.Gece geç saatlerde meydana gelen olayda,bir eğlence merkezinde eğlendikten sonra iki grup arasında çıkan tartışmada Ayhan T., bıçakla yaralandı.Polis ekiplerince Bülent B. tarafından bıçakla yaralandığı belirlenen Ayhan T. ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Ayhan T.'iyi bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçan Bülent B.'nin polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgi başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kentte meydana gelen diğer bir olayda da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre sabaha karşı Sivas Caddesi İnönü Stadyumu önünde bulunan bir benzin istasyonuna iki araçla gelen şahıslar arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda bir araçtan açılan ateş sonucu Mehmet G. (36)  yaralandı.Yaralı şahıs beraberindeki arkadaşların aracı ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri Mehmet G.'yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum