Bizim için önemli bir galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2-1 galibiyetiyle biten Fethiyespor-Yeni Malatyaspor maçı sonrası konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, Fethiye galibiyetinin oldukça önemli bir galibiyet olduğunu, teknik heyeti ve futbolcuları kutladığını belir

Bizim için önemli bir galibiyet
23 Mart 2015 - 14:30 - Güncelleme: 30 Mart 2015 - 01:21

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan ve Yeni Malatyaspor’un 2-1 galibiyetiyle biten Fethiyespor-Yeni Malatyaspor maçı sonrası konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, Fethiye galibiyetinin oldukça önemli bir galibiyet olduğunu, teknik heyeti ve futbolcuları kutladığını belirti. 

Önemli bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyleyen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Futbolcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için önemli bir galibiyet. Çok zor bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Ben burada tekrar hem İstanbul’dan gelen, hem çevre illerden gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca dua edenlere de çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çıktığımız her maç final havasında olacak. Umarım bu şekilde devam eder. Henüz lig bitmedi. Önümüzde 7 maç var. Çıkıp her maçımızı aynı ciddiyetle oynayıp, kazanmamız lazım. Maçın ikinci yarısında gerçekten güzel bir oyun ortaya koyduk” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum