Bülent Tüfenkci, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’nin gündeminde Muhammed Mursi'ye verilen idam cezası vardı. Tüfenkci, “Başbakanımızın söylediği gibi modern Firavunlar tarihin çöplüğüne atılacaklar” dedi.

Bülent Tüfenkci, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti
18 Mayıs 2015 - 16:58 - Güncelleme: 18 Mayıs 2015 - 17:02

Seçim çalışmaları kapsamında Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’nin gündeminde Muhammed Mursi'ye verilen idam cezası vardı. 

Tüfenkci, “Başbakanımızın söylediği gibi modern Firavunlar tarihin çöplüğüne atılacaklar” dedi. 

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, ilçe gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda Pütürge ilçesi Nohutlu Mahallesi’ne giden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’yi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı yalnız bırakmadı. Pütürge’ye bağlı Nohutlu Mahallesi ziyareti sırasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bölgemizin coğrafi koşullarının zorluğunu biliyoruz. Bir yıl içerisinde yeterli hizmeti verememiş olabiliriz ama önemli çalışmaların adımlarını attık” dedi.

“MERKEZ BANKASI’NI NASIL BOŞALTIRIZ DERDİNDELER”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise muhalefet partilerini sert bir dille eleştirdi. Muhalefetin Paralel'le 4'lü koalisyon peşinde olduğunu belirten Bülent Tüfenkci, “Biz Merkez Bankası rezervini 27,5 milyar dolardan 122 milyar dolara çıkardık. Onlar ise ‘Bunu nasıl boşaltırız’ derdinde. Şu anda tek hedefleri koalisyon. Biz AK Parti olarak yeni bir Türkiye’yi hayal ederken, onlar koalisyon hayalleri kuruyorlar. Biz sağlam projelerle sizlerin karşısına çıkarken onlar popülist vaatlerle halkı oyalama peşinde” diye konuştu.

“7 Haziran’da halk istikrardan yana kararını verecek” diyen Bülent Tüfenkci, “Bu ülke koalisyonlardan ve istikrarsızlıktan çok çekti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ise hep istikrar ve güven verdi insanlara. Yatırımlar arttı, istikrar sağlandı.

Türkiye yeni Türkiye yolunda, dünyada söz sahibi olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Türkiye’nin ilerlemesini istemeyenler, dünyada söz sahibi olmasını istemeyenler Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın önünü kesmek için uğraşıyorlar. Bu tuzağa düşmeyelim, 7 Haziran’da onlara derslerini verelim” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Muhammed Mursi'ye verilen idam cezası hakkında da konuştu. Bülent Tüfenkci, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı Mursi ve arkadaşlarına idam cezası verilmesi kardeş ülke Mısır'ın geleceğini karartacaktır. Başbakanımızın söylediği gibi modern Firavunlar tarihin çöplüğüne atılacaklar. Sisi şunu asla unutmasın; Türkiye bu karara sessiz kalmayacak! Biz Malatya’yız, Kale’yiz, Akçadağ’ız, Pütürge’yiz, Darende’yiz, Hekimhan’ız, Doğanşehir’iz. Biz Türkiye’yiz. Biz, Osmanlı’nın ruhuyla harmanlanmışız. Biz idam sehpalarına çıkartılmış, 27 Mayıs’ları, 71 muhtıralarını, 12 Eylül darbelerini yaşamış bir neslin evlatlarıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık. Bizim ölümümüz şahsiyetlidir, Mursi'nin idamı şahsiyetlidir.”

KAHTALI: “12 YILDA ÇOK İYİ YERLERE GELDİK”
Pütürge’nin Nohutlu Mahallesi ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da bir konuşma yaptı. Çözüm Süreci’nden Paralel yapıya kadar önemli konularda açıklama yapan Başkan Kahtalı, “7 Haziran seçimlerine giderken bu ülkede çözüm sürecinin sonlanmasını ve artık kan akmasını istemiyoruz. Biz seçimin önemini sivil bir anayasa yapacağız diye, paralel yapıyla mücadele edeceğiz diye dile getiriyoruz. Ardından başkanlık sistemini getirip kaos ortamlarını yok etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar bu ülkede fitne fesat çıkaranlar şimdi koalisyon kurmanın peşindeler. ‘Ben tek başıma iktidarı hesaplıyorum’ diyen bir muhalefet partisi yok. Hepsi bir araya gelip bakanlıkları, bankaları bölüşecekler. Önceden yaptıkları gibi 16 aylık hükümetler kurup sonrada bırakıp kaçacaklar. Biz bunları yaşadık. 12 yılda çok iyi yerlere geldik. Kişi başına düşen milli gelir 2 bin 500 dolarlardan, 11 bin dolarla geldi. 2023 hedefimizde de 23 bin dolarlara gelecek” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ayrıca Mursi’ye verilen idam cezası hakkında da görüşlerini paylaştı. İhvan liderlerinden Seyyid Kutub'un 1957 yılında "Kardeşim sen özgürsün" şiirinden parçalar okuyan Başkan Kahtalı, “Kardeşim sen prangalara vurulsan da özgürsün/Sen Allah'a bağlandığın zaman/Sana kölelerin tuzağı ne zarar verebilir ki diyor Seyyid Kutub. Müslüman âlemi bu kararı verenler için cübbesini çorapları içine koyarak ilerleyen Fatih Sultan Mehmet Han gibi yollara düşecek ve Nil Nehri’nin kabaran öfkesinde çağdaş Firavunları boğacaktır inşallah. Bakın Cumhurbaşkanımız ne diyor, ‘Mursi, şayet idam edilirse ki inanmıyorum, inşallah edilmeyecek, edemeyecekler, terör örgütüyle mücadele hayatını kaybeden bir kardeşim şehitlik rütbesine erişmiş olacaktır. Ben de eğer böyle bir akıbete uğrarsam, Rabbim inşallah bizlere de o makamı lütfedecektir diye inanıyorum.’ Bizler Başbakanımızın dediği gibi Allah şahit ki millet için vatan için Allah için şehit olacaksak, bir an tereddüt etmez, Hazreti Azrail'e ve 'aleyküm selam' deriz” ifadelerine yer verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum