Büyük Birlik Partisi Malatya İl Ve İlçe Teşkilatı Göreve Başladı

Malatya Büyük Birlik Partisi il ve ilçe teşkilatları görevlerinde istifa etmeleri ile boşalan koltuklara yeni isimleri atadı. BBP İl binasında düzenlenen basın açıklaması ile il ve ilçe başkanları basına tanıtıldı.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Ve İlçe Teşkilatı Göreve Başladı
23 Şubat 2017 - 13:10

Malatya Büyük Birlik Partisi il ve ilçe teşkilatları görevlerinde istifa etmeleri ile boşalan koltuklara yeni isimleri atadı. BBP İl binasında düzenlenen basın açıklaması ile il ve ilçe başkanları basına tanıtıldı. 25 Ocak 2007 günü il başkanlığına getirilen A.Rıza ULUTAŞ yaptığı açıklamada“göreve gelir gelmez çalışmalara başladığını ve il yönetimini zaman geçirmeden kurduk. Merkez ilçelerimizden Battalgazi ve Yeşilyurt’tan partimize katılımlar oldu ve halen katılımlar her geçen gün artarak devam ediyor. Battalgazi ilçe Başkanlığına Yasin KAYA ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığına ise Mustafa AYIK uygun görülerek göreve getirildiler. Doğanşehir ilçemize Ahmet ORMANCI getirildi. Darende ilçemize ise Ali GÖK İlçe Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Diğer ilçelere atama çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede bu atamalar da gerçekleşecektir.

Biz rahmetli Genel Başkanımızın gösterdiği ilkelere bağlı kaldığımız müddetçe insanlar mutlaka bir gün doğrunun yanında yer alacaklardır” dedi

MALATYA BBP İL VE İLÇE GÖREV DAĞILIM LİSTESİ

İl Başkanı : A.Rıza ULUTAŞ

İl Başkan Yardımcısı :Kazım KÜLLÜ

İl Başkan Yardımcısı : Aziz KÜLLÜ

İl Başkan Yardımcısı : Ramazan KELTAŞ

Disiplin Kurulu Başkanı : AbdullahDAŞKIRAN

Denetleme Kurulu Başkanı : Ömer YİĞİT

İl Muhasibi : Yasin ÇAĞLAR

Battalgazi İlçe Başkanı : Yasin KAYA

Yeşilyurt İlçe Başkanı : Mustafa AYIK

Darende İlçe Başkanı : Ali GÖK

Doğanşehir İlçe Başkanı : Ahmet ORMANCI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum