CHP'li Özcan, Akçadağ'da bağımsız aday oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya ilçe belediye başkan adayları netleşirken, Akçadağ’da aday adaylığı başvurusunda bulunan iş insanı Bayram Özcan’ın seçimlere Bağımsız aday olarak katılacağı öğrenildi.

CHP'li Özcan, Akçadağ'da bağımsız aday oluyor
29 Ocak 2024 - 00:58 - Güncelleme: 29 Ocak 2024 - 09:37
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya ilçe belediye başkan adayları netleşirken, Akçadağ’da aday adaylığı başvurusunda bulunan iş insanı Bayram Özcan’ın seçimlere Bağımsız aday olarak katılacağı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya ilçe belediye başkan adayları netleşti.

Akçadağ’da Vahap Şahin, Arguvan’da Ersoy Eren , Arapgir’de ise mevcut Başkan Haluk Cömertoğlu ile seçimlere katılma kararı alan CHP’de, belirlenen isimlerin önümüzdeki günlerde kamuoyunu duyurulması bekleniyor.

Başkanlık yarışı için 10 başvurunun gerçekleştiği CHP Akçadağ’da aday adaylığı başvurusunda bulunan  iş insanı Bayram Özcan’ın ise seçimlere Bağımsız aday olarak katılacağı öğrenildi.


Özcan’ın yakın çevresine amaçlarının CHP’yi bölmek olmadığını kaydederek, bir dayatmaya karşı olduklarını belirtiği öğrenildi.

Bağımsız adaylık konusunda kararlı olduğu aktarılan Özcan’ın yakın çevresi ile yapacağı bir takım istişareler sonrası önümüzdeki günlerde yol haritasını kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.

Öte yandan kentte bilinen ve sevilen bir isim olan Özcan'ın bağımsız adaylığı Akçadağ'da siyasi dengeleri değiştirmesi bekleniyor. 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum