CHP'li Korkmaz tempoyu arttırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Korkmaz seçim çalışmalarına hız verdi.

CHP'li Korkmaz tempoyu arttırdı
20 Mart 2019 - 00:00 - Güncelleme: 20 Mart 2019 - 14:26

HASAN ERYILMAZ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Korkmaz seçim çalışmalarına hız verdi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ Belediye Başkan adayı Mustafa Korkmaz beraberinde ilçe başkanı Ali Aslan ile birlikte mahalle ve ev toplantıları ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ziyaretlerde Akçadağlıların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılanan Korkmaz,"Seçim çalışmalarımıza son hız devam ederken, halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Hemşehrilerimizin şahsımıza karşı göstermiş olduğu bu büyük ilgi ve alaka bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. İnşallah bu sevgiye layık olacağız.

Akçadağ'ımızı hak ettiği yere getirmek için çok çalışacağız yaşam kalitesini artıracak önemli yatırımlar yapacağız.Hesap verebilir olacağız, şeffaf olacağız, katılımcı yaklaşım ve dayanışma anlayışıyla bir yönetim uygulayarak Akçadağ'ı hep birlikte yöneteceğiz.Vatandaşlarımızın Akçadağ’ımızda huzur ve güven içinde daha kaliteli bir yaşam sürmesini hedefliyoruz. Bu bağlamda, kalkınma projeleri, sosyal ve kültürel projeler ile ilçemizi daha yaşanabilir bir niteliğe kavuşturacağız."diye konuştu

 


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum