Cumhur İttifakı'ndan Akçadağ'da mitingi gibi seçim stardı

Cumhur İttifakı Malatya’nın Akçadağ ilçesinde seçim stardı verdi. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın çiçeklerle karşılandığı program mitinge dönüştü.

Cumhur İttifakı'ndan Akçadağ'da mitingi gibi seçim stardı
09 Şubat 2024 - 10:50
Cumhur İttifakı Malatya’nın Akçadağ ilçesinde seçim stardı verdi. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş’ın çiçeklerle karşılandığı program mitinge dönüştü.

Malatya –Kayseri karayolu üzeri ilçe girişinde çiçeklerle karşılan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş beraberinde yoğun kalabalık eşliğinde ilçe merkezine geçti. İlk olarak Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca’yı ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak ile Başkan Adayı Ulutaş daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı ile Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnafla bir araya gelen heyet daha sonra   Kontangölü Mahallesi’nde bulunan konteyner kente geçerek buradaki depremzedeleri ziyaret edip talep ve istekleri dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremlerde önemli ölçüde etkilenen Akçadağ’da yaraların sarılması bağlamında yapılması gereken tüm adımların atıldığını belirterek, Akçadağ’ın imarı ve ihyası için tüm gayretin gösterildiğini kaydetti.

AK Parti’nin Akçadağ İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Ulutaş ise AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ın öncülüğünde depremin tüm izlerini silene kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Güde ile AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz’ın katıldığı da ziyaret Doğu Mahallesi’nde düzenlenen ev programı ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum