Erdoğan :Bu ateşi yaymak isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak, 'Bu ateşi yaymak isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz' dedi.

Erdoğan :Bu ateşi yaymak isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz
09 Eylül 2015 - 20:57 - Güncelleme: 09 Eylül 2015 - 20:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ile basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak, 'Bu ateşi yaymak isteyenlerin oyununa gelmeyeceğiz' dedi.Erdoğan, parti binalarına yapılan saldırılarıyla ilgili olarak, 'Parti binasına yapılan saldırıları tasvip etmiyorum, kınıyorum. Bana göre yanlış yapılıyor. Onların da kamu binalarına, vatandaşlarımıza, kamunun araçlarına, vatandaşların araçlarına karşı duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Onlardan böyle bir şey göremedik' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir belediye başkanı ya da milletvekili bu ülkede nasıl bir iç savaştan bahsedebilir? Buradan tüm milletime sesleniyorum, hendeklerin kazıldığı ilçeler, beldeler, buralarda kullanılan iş makinaları hangi belediyelerin iş makinaları? Bu döşenen mayınlar kimler tarafından döşeniyor? Bunların talimatını ben mi veriyorum yoksa sırtını teröre dayayanlar mı veriyor? Bunlar camilerimizi yakacak kadar ileri gitmişlerdir. Okullarımızı yakacak, ambulanslarımızı kurşunlayacak kadar ileri gitmişlerdir' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum