Fırıncı esnafında belediye önünde eylem

Malatya'da fırıncı esnafından Büyükşehir Belediyesi önünde anahtar bırakma eylemi. Yer yer gerginliğin yaşandığı eylemde bazı fırıncı esnafı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

12 Ağustos 2021 - 01:29 - Güncelleme: 12 Ağustos 2021 - 04:21
Malatya'da fırıncı esnafından Büyükşehir Belediyesi önünde anahtar bırakma eylemi. Yer yer gerginliğin yaşandığı eylemde bazı fırıncı esnafı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, İnönü Caddesi üzerinde bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde meydana geldi.

İddiaya göre, bir süredir Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan randevu talebinde bulunan bir grup fırıncı esnafı taleplerine cevap alamayınca akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde anahtar bırakma eylemi yaptı.

Yer yer gerginliğin yaşandığı olayda ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet ekipleri de kurum önünde güvenlik önlemi aldı.

Bazı fırıncı esnafının ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü olayda tansiyonu Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu düşürdü.

Bölgeye gelen TSO Başkanı Sadıkoğlu, fırıncı esnafı ile görüşerek esnafın taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ileteceğini ve konunun yakından takipçisi olacaklarını belirmesi üzerine  grup olaysız bir şekilde dağıldı.

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • sefa demir
    2 yıl önce
    ne gereksiz bir eylem, vat6andaşın leyhine olan bir durum ve nasılda akbabalar gibi gelmişler..zam yapılsın diye yapılan ilk eylem olarak tarihe geçtiler bravoo...
  • Turgut Doğan
    2 yıl önce
    Halkı düşünen ve halkını mağdur etmeyen belediyeyi protesto etmek acizliktir aç gözlülüktür fırıncılar az sahtekarlıklarını bir kenara bırakıp işlerine baksınlar.
  • Kübra Kara
    2 yıl önce
    Çok gereksiz bir eylem her konuda esnafın yanında olan esnafın hakkını gözeten her bir fert le tek tek ilgilenen bir belediyeye sahibiz. Bu küçük kugularla akşamınızı renklendirmeye çalışmışsınız kendinize yazık etmissiniz
  • Sadet Kurt
    2 yıl önce
    Yani kusura bakmayın ama şuan gördüğüm şey düpedüz hainlik. Ülke olarak Yaşadığımız şu zor günlerde birde kalkıp belediyenin önünde yaygara çıkarma. Sizin gibi insanların ekmeğimi alınır be. Yazık yazık.
  • Ahmet demirci
    2 yıl önce
    Bi vatandaş olarak orada bulunan herkese hakkımı helal etmiyorum hastam vardı sıtmapınarından hastaneye 1 saatte gittim yazıklar olsun sizede eyleminizede... Ekmek 2 tl olmuş daha neyinden memnun değil bu vampirler !!!