Günay'dan, Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Malatya Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan Günay,Kurban Bayramı’nın Tüm İslam Alemine ve Malatya halkına huzur, birlik, kardeşlik ve barış getirmesi dileğinde bulunurken, terör olaylarının bir an önce bitmesini istedi.

Günay'dan, Kurban Bayramı Mesajı
11 Eylül 2016 - 15:42 - Güncelleme: 11 Eylül 2016 - 15:52

AK Parti Malatya Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan Günay,Kurban Bayramı’nın Tüm İslam Alemine ve Malatya halkına huzur, birlik, kardeşlik ve barış getirmesi dileğinde bulunurken, terör olaylarının bir an önce bitmesini istedi.

AK Parti Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Arif Özcan Günay,Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Günay mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. İyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı bu özel ve önemli günlerimizin; kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştirildiği güzel günleri getirmesini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle; milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle, Malatyalı hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, selam ve saygılar sunarım.” diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum