"Hafızalarda yer etmiş bir şahsiyettir"

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

"Hafızalarda yer etmiş bir şahsiyettir"
04 Eylül 2019 - 00:04 - Güncelleme: 04 Eylül 2019 - 14:54

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Kazgan, Haydar Karaduman’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek, “Malatya basın camiasının duayen ismi olan Haydar Karaduman’ a Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “1986 yılında Hamle Gazetesiyle birlikte halkın haber alma noktasında bilgilendirmesini sağlayan ve o günden bu yana Malatya basının yetiştirdiği duayen gazetecilerden biri olan ve Malatyamızın bir değeri olan Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Haydar Karaduman’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Malatya’da gazeteciliğin ender isminden biri olan, meslek ilke ve ahlakıyla uzun yıllar Malatyamıza hizmet etmiş ve tecrübelerini yeni nesillere aktaran  Karaduman, Gazeteci meslektaşlarını bir çatı altında toplayarak sorunlarının daha çok dile getirilmesi noktasında yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer etmiş bir şahsiyettir.

Haydar Karaduman’ın vefatı ailesi başta olmak üzere basın camiasını üzdüğü gibi bizleri de derinden üzmüştür. Merhum Haydar Karaduman’a Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve basın camiasına sabırlar ve baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum