Hayat Tecrübelerini Paylaştılar

Malatya İnşaat Ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke,Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Fatma Çiftdemir ile Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) yönetim kurulu üyesi Vahap Yücekaya yaşadıkları deneyim ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.

Hayat Tecrübelerini Paylaştılar
15 Ekim 2016 - 18:44 - Güncelleme: 16 Ekim 2016 - 00:58

Malatya İnşaat Ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke,Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Fatma Çiftdemir ile Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) yönetim kurulu üyesi Vahap Yücekaya yaşadıkları deneyim ve tecrübelerini gençlerle paylaştı. 

Malatya İnşaat Ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) tarafından organize edilen program kapsamında;(MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke, ,Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Fatma Çiftdemir ile Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) yönetim kurulu üyesi Vahap Yücekaya, beraberlerinde İnönü Üniversitesi Yapı Denetimi Bölümü bir grup öğrenci ile Malatya merkeze bir çay bahçesini ziyaret ederek burada yaşlılarla sohbet etti ve onların anılarını dinledi. Öğrencilerle birlikte hoşça vakit geçiren yaşlılar öğrencilere nasihatler verirken; öğrenciler de dinledikleri hayat tecrübelerinden derinden etkilenerek, kendilerine dersler çıkardı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum