Hiçbir Başarı Tesadüfen ortaya çıkmaz

Vali Kamçı Yeşilyurt Büyükşehir İlçe Belediyesi tarafından Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Hiçbir Başarı Tesadüfen ortaya çıkmaz
29 Ocak 2015 - 01:31 - Güncelleme: 30 Ocak 2015 - 23:55

Vali Kamçı Yeşilyurt Büyükşehir İlçe Belediyesi tarafından Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Törende İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın konuşmalarının ardından Vali Kamçı törene katılan öğrenciler ve velilere hitaben bir konuşma yaptı.

Vali Kamçı yaptığı bu konuşmada “Hiçbir başarı tesadüfen ortaya çıkmaz. Başarı, rahatından fedakârlık gösterebilen ve ona ulaşmak için ter dökmeyi, mücadele etmeyi göze alan insanların ulaştığı çok kıymetli bir ödüldür. Başarı; emek isteyen, alın teri isteyen bir hedeftir ki, emek harcamadan o hedefe ulaşmayı düşünmek, hayalperest olmaktan başka bir şey değildir.

Sizler ders çalışmak üzere masanızın başına oturduğunuzda hayalinizi kurduğunuzu ve hedefinizi belirlediğinizi bu başarınızla ispat etmiş oldunuz. Aynı başarıyı üniversite sınavlarında ve devamında sizi bekleyen kariyerinizde de elde edeceğinize yürekten inanıyorum.

Elbette bu mutlu tablonun sizden başka emektarları da var. Anneleriniz, babalarınız ve öğretmenleriniz bu gurur gününüzün perde arkası mimarlarıdır. Bizlere bu gururu ve heyecanı yaşatan sizler kadar, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve ailelerinize de teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle; sizleri bir kez daha kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Vali Kamçı ve protokol üyeleri öğrencilere ödüllerini verdi ve öğrenciler Vali Kamçı’ ya yoğun bir sevgi gösterisinde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdiler. Vali Kamçı öğrencilerle tek tek sohbet ederek hangi meslek gurubunu seçecekleri sorup ileri yıllardaki eğitim ve meslek hayatlarında da başarılarının devamı diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum