İldiz: Kazanmak İstiyoruz..

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, performans olarak üzerine koyarak giden bir takım olmalarının yanında, üçüncü bölgede sorunlarının olduğunu da ifade etti.

İldiz: Kazanmak İstiyoruz..
17 Eylül 2015 - 00:00

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, performans olarak üzerine koyarak giden bir takım olmalarının yanında, üçüncü bölgede sorunlarının olduğunu da ifade etti. 

PTT 1. Lig’de hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor - Elazığspor karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Yücel İldiz, ezeli rekabetin olduğu iki takım arasındaki mücadelelerde rekabetin sadece sportif kullar içerisinde olması gerektiğini vurguladı.

“ÜÇÜNCÜ BÖLGEDE EKSİKLERİMİZ VAR”
Takım halinde iyi oynamaya başladıklarını dile getirerek sözlerine başlayan İldiz, “İstediğimiz oyun şablonu sahada görünüyor. Takım halinde iyi oynamaya başladık. Üçüncü bölgede biraz eksiklerimiz var. Onu da gideremeye çalışacağız. Üzerine katarak gidiyoruz. Bundan sonra da böyle devam etmesini diliyorum. İskender fiziksel olarak düzelmeye başladı. Karabük maçının sonlarına doğru neler yaptığını gördünüz. Onun dışında Yakup yeni geldi. O da takıma adapte olacak. Musa Sinan da sonlara doğru Karabük’te oyuna girdi. O da düşündüğümüz oyunculardan bir tanesi. Tabi bu oyuncuların biz takımın oyununa adapte olmaları zaman alıyor. Hemen bu akşamdan batır sabahta çıkar olmuyor. Boyacı küpü değil bu” dedi.

"REKABET SPORTİF KURALLAR İÇERİSİNDE OLMALI”
İldiz, Elazığspor müsabakasıyla ilgili olarak ise komşu iki kentin takımları arasında inanılmaz bir ezeli rekabet olduğunu ifade ederek, bu rekabetin sportif kurallar çerçevesi içerisinde olması gerektiğini belirtti.

İldiz, “İki kente baktığımızda akrabalık, yakınlık üst düzeyde. Yıllardır süregelen bir rekabet var. Ancak bu rekabetin sportif kurallar çerçevesi içerisinde olması lazım. Yeter ki sportmenlik dışı bir şey olmasın. Umarım sporcu arkadaşlarımız maça gelecek taraftarlara güzel bir futbol ziyafeti çekerler. Biz de elimizden geldiğince güzel bir gece olmasına yardımcı olmaya çalışırız. Tabi ki kazanmak istiyoruz” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum